CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

stie cineva ceva de spaniola?

In jos 
AutorMesaj
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Data de inscriere : 09/10/2009

stie cineva ceva de spaniola? Empty
MesajSubiect: stie cineva ceva de spaniola?   stie cineva ceva de spaniola? I_icon_minitimeMier Feb 17, 2010 8:36 am

mai facem spaniola semestrul asta?sau mai facem cu aceeasi profa?(eu sper din toata inima sa nu)si daca facem cand facem?oricum, in cazul cel mai nefericit in care facem tot cu dumneaei eu propun sa vorbim cu ea la primul curs si sa i explicam ca noi ne am inscris la curs de INCEPATORI si un incepator nu poate invata la perfectie 80% din gramatica unei limbi noi, pt ca o limba nu se memoreaza, se exerseaza. eu pt examen am invatat destul de bine, am si copiat destul de bine si tot am luat 8.mi se pare scandalos avand in vedere ca la celelalte limbi facultative s-au luat note foarte mari,de la 9 in sus, iar la noi a fost o singura nota de 9. noi am decis sa facem facultatviul asta ca sa invatam ceva, dar si sa luam o nota buna relativ usor, ceea ce evident nu se intampla
Sus In jos

stie cineva ceva de spaniola?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» spaniola !!!!
» note spaniola???
» mail de la profa de spaniola
» notele spaniola trimise de profa
» Vrea cineva sa se implice intr-un proiect de cercetare?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: Limbi straine :: SPANIOLA FACULTATIV-
Mergi direct la: