CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ne putem retrage de la facultativ

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Data de inscriere : 09/10/2009

ne putem retrage de la facultativ Empty
MesajSubiect: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 7:39 pm

Am intrebat la secretariat si mi s a spus ca ne putem retrage de la facultativ, nu e nevoie de cere, doar vorbim cu profa. cine se ofera sa centralizeze numele celor care se retrag, pt ca stiu ca sunt multi, si sa i dea mail profei in care s o anunte intr un mod politicos ca nu mai putem veni la curs. eu nu mai pot sa i dau mail pentru ca i-am tot dat spunand i ca o sa vin la curs, nestiind ca am optiunea sa ma retrag. numele meu este Stanciucu Sabina, iar mailul profei este sandadp@yahoo.com.
Sus In jos
Andreea Ailenei

Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 9:31 pm

eu nu am inteles ceva...cand se face facultativul de spaniola?
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeMier Mar 03, 2010 8:24 am

Profa ne a propus doua intervale:joi de la 12 sau de la 4, dar cand i am dat mail si i am propus intervalul de la 12 nu mi a raspuns. o poti contacta pentru a o intreba iar.
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 10:28 am

Cine mai vrea sa se retraga de la facultativ sa si posteze numele si dau eu mail..
Sus In jos
ana90

ana90

Data de inscriere : 13/10/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 10:49 pm

eu... stanciu ana-maria Very Happy
Sus In jos
adinuzza

adinuzza

Data de inscriere : 12/10/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 6:17 pm

Si eu! Adina Voicu Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ne putem retrage de la facultativ   ne putem retrage de la facultativ I_icon_minitime

Sus In jos

ne putem retrage de la facultativ
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Italiana facultativ
» semestrul 2, facultativ?
» Facultativ PSIHOLOGIE SOCIALA
» NOTE limba franceza facultativ!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: Limbi straine :: SPANIOLA FACULTATIV-