CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Recuperari

In jos 
4 participanți

Cum preferi?
sambata, 15 mai
Recuperari I_vote_lcap33%Recuperari I_vote_rcap
 33% [ 5 ]
intr-o zi din timpul saptamanii
Recuperari I_vote_lcap67%Recuperari I_vote_rcap
 67% [ 10 ]
Total voturi : 15

AutorMesaj
nominder

nominder

Data de inscriere : 10/10/2009

Recuperari Empty
MesajSubiect: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:27 am

Profa va fi plecata in perioada 26 aprilie - 8 mai. Vom avea de recuperat 5 cursuri in total. Trei dintre ele le vom recupera in zilele de joi de la 12:00 la 14:00, inaintea cursului prevazul in orar. Celelalte doua ori le facem comasat sambata, 15 mai, (15:00-18:00 sau 16:00-19:00), ori separat, intr-o zi din cursul saptamanii, de la 8:00 la 10:00.
Sus In jos
Radu

Data de inscriere : 16/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeDum Apr 18, 2010 7:59 pm

Smile)))))))))) Are rost?
Sus In jos
nominder

nominder

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeDum Apr 18, 2010 8:28 pm

Logic ca nimanui nu-i arde de recuperari, dar daca esti avansat si nici nu ai venit pana acum la vreun curs, de ce te preocupa sa zici ca nu te preocupa subiectul?
Sus In jos
Felicia

Felicia

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Bacau/Bucuresti

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:01 pm

Joi la ce sala se recupereaza? Si pe unde ati ajuns cu materia? Mersi!
Sus In jos
nominder

nominder

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:44 pm

O sa recuperam intr-o cladire de la Izvor, vis-a-vis de Teatrul Bvlandra (nu mai stiu exact cum a zis profa ca se numeste, dar voi reveni cu detalii). Pana acum am parcurs subiectele: prezentare personala, mic dejun sanatos, cumparaturi, timp liber + hobby, grupele de plural ale substantivului, declinarea substantivelor (N, G, D, Ac), citirea ceasului, substantivele si adverbele care exprima timpul, verbele cu particula separabila, forma pronumelor personale la Ac. Eventual poti trage la xerox de la cineva.
Sus In jos
Felicia

Felicia

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Bacau/Bucuresti

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeLun Apr 19, 2010 8:20 am

Aha.. Merci mult.
Sus In jos
nominder

nominder

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeMier Apr 21, 2010 11:15 am

"Te rog mult sa ii anunti si pe ceilalti ca ne intalnim maine, joi, la ora 12:00 in cladirea Universitatii Busuresti, etajul II - atentie, trebuie sa urcati 3 etaje, primul este mezanin!
Adresa: str. Schitu Magureanu nr. 1 (reperul poate cel mai bine cunoscut este teatrul Bulandra, sala IZVOR). De la Universitate sunt doua statii: coborati la Kogalniceanu, traversati si va intoarceti putin. Stand cu fata in directia din care ati venit, o luati pe prima sau pe a doua strada la dreapta.Sper sa gasim o sala, asta pentru ca sa nu tinem ora realmente in parc...

Discutam maine despre restul orelor si planificarea lor concreta.

Mit freundlichem Gruß,

Ana Buculei"
like she said. Serios acum, CNSC e in acelasi timp. Cei care veniti la germana maine, lasati un semn aici.
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

Data de inscriere : 24/10/2009

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitimeMier Apr 21, 2010 4:12 pm

Ok...ca sa inteleg mai bine:maine ne intalnim la univ la etajul 2,iar la acea adresa vom face recuperarile altadata sau la adresa aia treb sa ne ducem maine???
Imi cer scuze, dar sunt putin confuza silent
P.s.eu voi veni maine!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Recuperari Empty
MesajSubiect: Re: Recuperari   Recuperari I_icon_minitime

Sus In jos

Recuperari
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-