CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ultimul seminar

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Data de inscriere : 09/10/2009

Ultimul seminar Empty
MesajSubiect: Ultimul seminar   Ultimul seminar I_icon_minitimeDum Mai 09, 2010 7:02 pm

Dragii mei studenti,
"Dupa cum v-am promis, ultimul seminar din anul acesta se va petrece intr-un spatiu mai frumos decat cel pe care ni-l pune la dispozitie facultatea. Asadar, nu ne vom vedea maine, luni, 10 mai, cum ar fi fost normal, ci ne vom intalni miercuri, 12 mai, la orele 14, in holul mare al facultatii, pentru a merge impreuna sa vedem biserica Kretzulescu si expozitia "Capriciilor" lui Goya de la Muzeul National de Arta. Participarea NU este obligatorie, ii astept numai pe cei cu adevarat interesati de aceste subiecte.
Oricum, am sa va reamintesc marti, la curs.
Toate gandurile bune,
Cristina Bogdan."
Sus In jos
Ioana Craciun

Ioana Craciun

Data de inscriere : 05/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Ultimul seminar Empty
MesajSubiect: Ultimul seminar   Ultimul seminar I_icon_minitimeMar Mai 11, 2010 5:52 pm

S-a mai mentionat ceva in mod special despre acest lucru la cursul de astazi? Multumesc anticipat Smile
Sus In jos

Ultimul seminar
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ultimul proiect
» texte seminar?
» Texte seminar
» seminar 23 noiembrie
» Texte seminar

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: ISTORIA REPREZENTĂRILOR COLECTIVE (c) – C. Bogdan-
Mergi direct la: