CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

in atentia celor din grupa 3

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Loredana

Loredana

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

in atentia celor din grupa 3 Empty
MesajSubiect: in atentia celor din grupa 3   in atentia celor din grupa 3 I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 4:14 pm

E si asta o solutie. Din pacate, eu plec la un congres (la Sibiu) si nu mai pot saptamana asta. Voi cand intrati, de facto, in sesiune?
In principiu, as putea lunea viitoare, de la ora 14 (adica pe spatiul si pe timpul celui de-al doilea seminar - asta fiindca am inteles ca de luni incolo incepe, teoretic, sesiunea).

Daca sunt doritori, va rog sa-mi spuneti (ca sa nu mai vin inca o data degeaba pana acolo...)

Te rog mult sa dai mai departe si e-mail-ul asta. Multumesc anticipat.

O seara buna/ AT

am vb cu profa sa recuperam. Daca sunteti de acord (dar totusi e in interesul nostru) va rog sa spuneti ca sa pot sa o anunt
Sus In jos
Anca

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: in atentia celor din grupa 3   in atentia celor din grupa 3 I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 5:00 pm

daaaa, sunt de acord. dupa ce o ciufulesc in prealabil pe cea care a zis ca nu facem seminarul azi Mad
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: in atentia celor din grupa 3   in atentia celor din grupa 3 I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 5:57 pm

I'm in too. Chiar daca nu-s din grupa 3.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: in atentia celor din grupa 3   in atentia celor din grupa 3 I_icon_minitime

Sus In jos

in atentia celor din grupa 3
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» In atentia grupei 3
» Note Proiecte
» Note grupa 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: RELAŢII PUBLICE: FUNDAMENTE ŞTIINŢIFICE (c) – A. Rogojinaru-
Mergi direct la: