CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

subiecte examen

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Loredana

Loredana

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

subiecte examen Empty
MesajSubiect: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMar Mai 18, 2010 3:36 pm

mult asteptatele subiecte de la perpelea cheers enjoy
http://www.fileshare.ro/5324645290.58
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMar Mai 18, 2010 7:34 pm

Ma scuzati...Very Happy Astea sunt doar exemple sau sunt subiectele propriu-zise? Poate n-am fost eu atenta, dar intelesesem ca sunt subiectele. Merci anticipat!
Sus In jos
Radu

Data de inscriere : 16/10/2009
Localizare : Bucuresti

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMar Mai 18, 2010 8:37 pm

Asta este practic examenul sau doar un model din anii trecuti??
Sus In jos
Anca Bucur

Anca Bucur

Localizare : Bucuresti/Ploiesti

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMar Mai 18, 2010 9:49 pm

Da..din ce am inteles si eu...din subiectele astea o sa pice la examen. In orice caz, astazi a trecut in revista cam toate conceptele pe care trebuie sa le cautam prin manual(cartea lui), sa le stim pentru examen:

faptele sociale,social-societal-socialitate, structura sociala,norma sociala, Scoala de la Chicago,definirea situatiei, autoprofetie creatoare, Merton( e un nene), W.I.Thomas, analiza etnometodologica( cu exemple), intelegerile impartasite, asteptarile de ambianta, elemente deictice, conventii de transcriere, termeni/concepte de la Goffman( vigilenta controlata, performare..etc), regia teatrala(!!!!), interactiuni, intalniri -(ne)focalizate, markerii, normele de neatentie civila, ignoranta pluralista(p35), Spirala Tacerii( da, aia de la rp), cateva chestii de la grupuri, identitate sociala,personala,colectiva, clasa, Efectul lui Matei subiecte examen Icon_cool (p68), grupuri de STATUS, capital social/relational, mobilitate sociala, cultura organizationala, Hofstede(alt nene), riscul, teoria etichetarii, crearea de categorii (p115), politica si putere, dominatie vs putere, modelul functionalist de interpretare in Mass-Media, functiile M-M in societate..-p 226..si..cam atat.
Nu stiu daca apar toate prin testele date de el..dar le-a mentionat azi pe toate! subiecte examen Icon_sunny
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMier Mai 19, 2010 10:57 am

Multumim, Anca! Smile :*
Sus In jos
Anca Bucur

Anca Bucur

Localizare : Bucuresti/Ploiesti

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitimeMier Mai 19, 2010 12:16 pm

Cu placere subiecte examen Icon_smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

subiecte examen Empty
MesajSubiect: Re: subiecte examen   subiecte examen I_icon_minitime

Sus In jos

subiecte examen
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Subiecte examen
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» subiecte irc
» Examen????

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: METODE DE CERCETARE ÎN ŞTIINŢELE SOCIALE (c) – N. Perpelea-
Mergi direct la: