Loredana
Mesaje : 52 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: subiecte examen Mar Mai 18, 2010 3:36 pm | |
| | |
|
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: subiecte examen Mar Mai 18, 2010 7:34 pm | |
| Ma scuzati... Astea sunt doar exemple sau sunt subiectele propriu-zise? Poate n-am fost eu atenta, dar intelesesem ca sunt subiectele. Merci anticipat! | |
|
Radu
Mesaje : 74 Data de inscriere : 16/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: subiecte examen Mar Mai 18, 2010 8:37 pm | |
| Asta este practic examenul sau doar un model din anii trecuti?? | |
|
Anca Bucur
Mesaje : 44 Data de inscriere : 09/10/2009 Localizare : Bucuresti/Ploiesti
| Subiect: Re: subiecte examen Mar Mai 18, 2010 9:49 pm | |
| Da..din ce am inteles si eu...din subiectele astea o sa pice la examen. In orice caz, astazi a trecut in revista cam toate conceptele pe care trebuie sa le cautam prin manual(cartea lui), sa le stim pentru examen: faptele sociale,social-societal-socialitate, structura sociala,norma sociala, Scoala de la Chicago,definirea situatiei, autoprofetie creatoare, Merton( e un nene), W.I.Thomas, analiza etnometodologica( cu exemple), intelegerile impartasite, asteptarile de ambianta, elemente deictice, conventii de transcriere, termeni/concepte de la Goffman( vigilenta controlata, performare..etc), regia teatrala(!!!!), interactiuni, intalniri -(ne)focalizate, markerii, normele de neatentie civila, ignoranta pluralista(p35), Spirala Tacerii( da, aia de la rp), cateva chestii de la grupuri, identitate sociala,personala,colectiva, clasa, Efectul lui Matei (p68), grupuri de STATUS, capital social/relational, mobilitate sociala, cultura organizationala, Hofstede(alt nene), riscul, teoria etichetarii, crearea de categorii (p115), politica si putere, dominatie vs putere, modelul functionalist de interpretare in Mass-Media, functiile M-M in societate..-p 226..si..cam atat. Nu stiu daca apar toate prin testele date de el..dar le-a mentionat azi pe toate! | |
|
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: subiecte examen Mier Mai 19, 2010 10:57 am | |
| Multumim, Anca! :* | |
|
Anca Bucur
Mesaje : 44 Data de inscriere : 09/10/2009 Localizare : Bucuresti/Ploiesti
| Subiect: Re: subiecte examen Mier Mai 19, 2010 12:16 pm | |
| Cu placere | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: subiecte examen | |