CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cursuri TC

In jos 
+11
Anca
Vera
ana90
deeyah
Alexandra Andrei
biancapanturu
alexandra_trs
stanciucu.sabina
FloryRadu
alecsN
Alu
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Cursuri TC - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iun 08, 2010 10:46 pm

"Stiti cumva daca profa osman a zis ceva de genul ca nu am avea pt examen teoriile comunicarii in masa? am auzit un zvon..."

Cred ca este doar un zvon.

"Si la recuperare ce curs s a facut, cum se numea? Cate recuperari au fost mai exact? Nu are nimeni o camera sa pozeze cursurile? Sau macar recuperarile?"

Daca nu m-a lasat complet memoria, asta a fost recuperarea: 11. continuare + Evolutia teoriillor privind efectele comunicarii de masa (14.05)

"Prezentari ppt. am avut numai la functiile comunicarii?, ca numai pe aceasta o avem pe forum. Eu tineam minte ca avem si la axiome, nu ne-a mai dat-o? nu o are nimeni?"

Din cate stiu, nu ni le-a mai dat pe celelalte fiindca eram galagiosi (mai mult decat de obicei) atunci cand aveam siguranta cursurilor ppt.

"Aveti idee daca ultimele doua teme de curs se gasesc si in cartea lui Dinu?"

p. 116 - 131 - Functiile si "Axiomele" comunicarii.
p. 256 - 262 - Haptica/Comunicarea tactila
p. 263 - 273 - Proxemica/teritorialitatea
p. 274- ~296 - Kinezica/gesturi
p. 296 - 300 - Rolul privirii
p. 112 - 115 si p. 105 - 108 - cate ceva despre comunicarea media si teoriile de care ne-a spus dna Osman, "coroborate" comunicarii publice.
Sus In jos
Vera

Vera

Data de inscriere : 08/03/2010
Localizare : Bucuresti/Craiova

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 6:40 am

Multumim Very Happy
Sus In jos
FloryRadu

FloryRadu

Data de inscriere : 03/11/2009

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 09, 2010 10:34 am

Daca exista sub o forma usor de postat (fara sa trebuiasca sa fie scanata), poate cineva sa posteze catrea lui Dinu, va rog! Tocmai am descoperit ca nu o am!!
Sus In jos
2alex14

2alex14

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 6:44 pm

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-10jun-7b0e90eeb6b1a2.zip

nu stiu cine lea scris, acum leam primit. par a fi destul de bine structurate. cred ca sunt cam toate cursurile.
Sus In jos
Felicia

Felicia

Localizare : Bacau/Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 7:46 pm

'Multam! What a Face
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 7:53 pm

Hello! Se gasesc efectele comunicarii de masa pe undeva prin cartea d-lui Dinu si n am vazut eu?
Spor la ingrasat porcu' in ajun!Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cursuri TC   Cursuri TC - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Cursuri TC
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Cursuri 5,6,7
» PRIMELE 3 CURSURI
» Cursuri in Word
» Cursuri (adunate)
» cursuri si seminarii?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: TEORIILE COMUNICĂRII (c) – F. Osman-
Mergi direct la: