CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Materie examen

In jos 
+3
stanciucu.sabina
Vera
Felicia
7 participanți
AutorMesaj
Felicia

Felicia

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bacau/Bucuresti

Materie examen Empty
MesajSubiect: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 6:24 am

Am o curiozitate legata de cursurile care s-au facut la aceasta minunata materie. Dintre cei care le-au frecventat in marea parte a timpului, unde s-a ajuns cu materia, raportandu-ne la cartea profului? Sau ce-ar trebui sa urmarim in pregatirea pentru examen? Suspect
Nu-mi spuneti ca s-a facut toata... What a Face
Multumesc!
Sus In jos
Adi
Vizitator

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 8:18 am

Desi nici eu n-am prea dat pe la cursuri, daca te uiti peste modelele de subiecte o sa constati ca ele acopera toata materia (mai exact toata cartea).
Sus In jos
Vera

Vera

Data de inscriere : 08/03/2010
Localizare : Bucuresti/Craiova

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 8:46 am

Dai Ctrl+F si cauti cuvintele cheie din exercitiile pe care ni le-a dat pentru examen. si cred k e suficient. adica eu una avand in vedere ca de-abia astazi m-am apucat de study Very Happy asa o sa fac
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Materie examen Empty
MesajSubiect: Rezumat Perpelea   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 9:32 am

Mai jos aveti rezumatul facut de mine. Am luat toate subiectele pe care a zis el sa le invatam si le am pus intr un word. Sper sa va fie de ajutor.

http://www.fileshare.ro/5775631269.12
Sus In jos
deeyah

deeyah

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : vrancea

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 9:55 am

multumuim muuult!
Sus In jos
Radu

Data de inscriere : 16/10/2009
Localizare : Bucuresti

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 1:41 pm

stanciucu.sabina a scris:
Mai jos aveti rezumatul facut de mine. Am luat toate subiectele pe care a zis el sa le invatam si le am pus intr un word. Sper sa va fie de ajutor.

http://www.fileshare.ro/5775631269.12

Practic cele 20 de pagini postate de tine reprezinta toata materia pentru examen?

Iti multumim mult
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 2:01 pm

In mare da. Am selectat din cartea lui cuvintele chei +contextul lor ca sa inteleg cat de cat despre ce e vorba. Probabil ca ar trebui sa ne uitam si peste notitele de curs, doar ca eu nu am asa ceva Laughing
Sus In jos
maria olaru

maria olaru

Localizare : Bucuresti

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 2:19 pm

Multumim pentru rezumat :*
Sus In jos
biancapanturu

biancapanturu

Data de inscriere : 16/01/2010

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitimeLun Mai 31, 2010 8:29 pm

saru'mana!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Materie examen Empty
MesajSubiect: Re: Materie examen   Materie examen I_icon_minitime

Sus In jos

Materie examen
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Examen????
» subiecte examen
» examen 3 iunie?
» Sala EXAMEN
» Examen Rp- poate pe 7?:o3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: METODE DE CERCETARE ÎN ŞTIINŢELE SOCIALE (c) – N. Perpelea-
Mergi direct la: