CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

prezenta seminar

In jos 
+3
Radu
Dramma
Gabi
7 participanți
AutorMesaj
Gabi

Gabi

Data de inscriere : 15/10/2009

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeJoi Iun 03, 2010 6:58 pm

Stie cineva de cate prezente avem nevoie la seminar pentru a intra in examen? Nu de alta, dar sa stiu daca are rost sa ma agit. Multumesc.
Sus In jos
Dramma

Dramma

Data de inscriere : 13/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 5:28 pm

Smile)))
Sus In jos
Radu

Data de inscriere : 16/10/2009

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 6:27 pm

Ar fi culmea!!!!!!!
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

Data de inscriere : 09/10/2009

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 6:52 pm

Imi pare rau ca va dezamagesc, dar a zis ceva la primul seminar de genul k e importanta prezenta...de atunci n-a mai zis nimic.deci nu se stie exact.Very Happy
Sus In jos
helenita

helenita

Varsta : 36

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 7:42 pm

din cate imi amintesc, a zis ca prezenta conteaza la intrarea in examen Laughing
Sus In jos
nominder

nominder

Data de inscriere : 10/10/2009

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 7:54 pm

A zis ca va conta prezenta, dar daca vede ca ai lucrare buna nu iti scade, chiar daca nu ai fost la toate seminariile. Cat despre intrarea in examen, dupa mintea mea asta poate sa ti-o conditioneze doar Rogo, dar daca ea nu a tinut prezenta, cu atat mai putin. Sincer nu stiu exact cum sta treaba, dar mi s-ar parea absurd sa fie dupa Toplean.
Sus In jos
Zoz

Zoz

Localizare : Slobozia/Bucuresti

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitimeVin Iun 04, 2010 8:04 pm

La seminarii Toplean a precizat ca i se pare o prostie sa tina prezenta, dar ca asa i s-a spus - ca trebuie totusi sa tina seama de lucrul asta..
Sus In jos
http://twitter.com/Zozygirl
Continut sponsorizat

prezenta seminar Empty
MesajSubiect: Re: prezenta seminar   prezenta seminar I_icon_minitime

Sus In jos

prezenta seminar
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Texte seminar
» Texte seminar
» texte seminar?
» Text seminar 7 dec
» text seminar

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: RELAŢII PUBLICE: FUNDAMENTE ŞTIINŢIFICE (c) – A. Rogojinaru-
Mergi direct la: