CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

NOTE EXAMEN

In jos 
+8
Dramma
Ana-Maria
andreea cris
Mirela
biancapanturu
alexandra e.
dam dam
admin
12 participanți
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeMar Iun 29, 2010 12:53 pm

Notele de la examen bounce : http://www.fileshare.ro/7335015088.01

si mesaj de la Rogojinaru:
"Stimati studenti,

vedeti alaturat lista cu mediile finale acordate la examenul recent la disciplina "Fundamente stiintifice ale RP".

Daca sunt intrebari individuale cu privire la punctajele acordate, va rog sa mi le adresati.

Va repet structura baremului de corectare, in care punctajul general a fost urmatorul: 1 pct din oficiu, cate 3 puncte pentru fiecare subiect, distribuite astfel:

subiectele de curs:
1 pct: identificarea corecta si comentarea surselor bibliografice,
1 pct: explicarea si comentarea ideilor si tezelor stiintifice la care se refera subiectul,
0,5 pct: interpretare critica,
0,5 pct :coerenta, proprietatea termenilor si ortografie.

Subiectul de seminar:
1 pct pentru enuntarea ideilor exprimate in text;
1,5 pct pentru interpretarea critica si personala;
0,5 pct pentru coerenta, proprietatea termenilor si ortografie.

Va mentionez pe aceasta cale ca majoritatea profesorilor Catedrei de Comunicare si Relatii Publice sunt in activitate, iar intarzierea afisarii notelor a fost determinata de volumul mare al examinarilor din sesiunile curente (va reamintesc ca intre timp au fost incheiate si examenele finale la licenta si masterat).

As vrea sa va rog sa nu va ingrijorati din cauza acestor intarzieri si nici sa nu ne hartuiti prin telefoane date de intermediari (parinti sau alte persoane). In ciuda intarzierilor eventuale, evaluarile lucrarilor scrise au fost realizate cu obiectivitate, conform punctajelor anuntate.
Inchei prin a va felicita pentru rezultatele obtinute, care probeaza efortul de parcurgere si de interpretare corecta a materiei. Scaderile frecvente au fost, din pacate, inregistrate, la subiectul al doilea, privind fundamentarea stiintifica a relatiilor publice. Punctajele cele mai mari au fost obtinute pentru subiectul de interpretare a textului de seminar.

Studentii care vor sa-si mareasca notele o pot face in sesiunea din septembrie, pe baza unei cereri depuse la secretariat. Dreptul de a-si mari nota este acordat tuturor studentilor integralisti (care au promovat toate examenele anului universitar in curs).

O vacanta buna tuturor,
Conf. dr. Adela Rogojinaru"
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
dam dam

dam dam

Data de inscriere : 10/10/2009
Varsta : 34

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeMar Iun 29, 2010 3:22 pm

stiti careva e-mailul profei ?Very Happy thnks Very Happy
Sus In jos
alexandra e.

alexandra e.

Localizare : Ploiesti/Bucuresti

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeMar Iun 29, 2010 4:34 pm

Sus In jos
dam dam

dam dam

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeMar Iun 29, 2010 9:42 pm

multumesc :*
Sus In jos
admin
Sef de trib
Sef de trib

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Raspuns la contestatia studentului Petrea Claudiu Ionut   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeDum Iul 04, 2010 12:35 am

Petrea Claudiu Ionut e rugat sa ma contacteze, intrucat dna. Rogojinaru mi-a trimis raspunsul la contestatia facuta de el. Nu il pun aici in ideea ca e personal si nu vreau sa se supere careva (in speta Petrea Claudiu Ionut Laughing )
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
biancapanturu

biancapanturu

Data de inscriere : 16/01/2010

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeSam Aug 07, 2010 6:08 pm

indrazneste cineva sa mearga la rogojinaru, la marire? sa nu fac eu vreo gafa... am nevoie de pareri!
Sus In jos
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeSam Aug 07, 2010 7:44 pm

Bianca, eu merg la marire la Rogo. Sper sa fie de bine. Very Happy
Sus In jos
andreea cris

andreea cris

Localizare : Bucuresti

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeSam Aug 07, 2010 11:19 pm

Si eu vreau sa merg, dar am observat ca sunt doua date trecute acolo, 6, respectiv 7 septmebrie. Putem merge in oricare zi??
Sus In jos
andreea cris

andreea cris

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeSam Aug 07, 2010 11:21 pm

septembrie*, scz Very Happy
Sus In jos
biancapanturu

biancapanturu

Data de inscriere : 16/01/2010

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeDum Aug 08, 2010 6:11 pm

Intrebam noi la secretariat, nu asta e poblema... Sper sa nu o enervam! Smile
Sus In jos
andreea cris

andreea cris

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeDum Aug 08, 2010 8:40 pm

Nu prea avem de ce sa o enervam...si daca si-a rezervat si doua zile...inseamna ca asteapta candidati Smile)
Sus In jos
Ana-Maria

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeLun Aug 09, 2010 2:00 pm

Sunt doua date pt ca sunt foarte multi restantieri si primeste studenti la marire in acelasi timp cu cei de la restante. Ca sa aflam in ce zi venim, trebuie sa-i trimitem mail si sa vedem cum prefera Smile
Sus In jos
Dramma

Dramma

Data de inscriere : 13/10/2009

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeVin Aug 20, 2010 12:35 pm

eu am restanta la rogo....daca aflati ceva in legatura cu data, va rog sa postati ;Wink
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeVin Sept 03, 2010 10:49 am

"Georgiana,

colegii pot veni in 6 septembrie, la ora 10, pentru ambele tipuri de examene. Sper sa am o sala suficient de mare, rugati-o pe doamna secretara sa ne aloce un amfiteatru pentru 3 ore, de la 10 la 13.

Multumesc,

Adela Rogojinaru"

Cu secretara am sa vorbesc eu luni Very Happy .
Sus In jos
helenita

helenita

Varsta : 36

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeVin Sept 03, 2010 11:14 am

presupun ca tot Balcescu
Sus In jos
2alex14

2alex14

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeDum Sept 05, 2010 3:55 pm

cum plm pune ea examen de la 10 cand mai sunt saracii aia care au restanta la eng tot de la 10
Sus In jos
ana_maria_nitescu

ana_maria_nitescu

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti, Pantelimon

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitimeVin Sept 09, 2011 12:34 pm

vazusem la un moment dat pe forum, parca ceruse mihaela, nu mai stiu, era cineva dispus sa ofere cursurile la fundamente stiintifice?
Sus In jos
Continut sponsorizat

NOTE EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: NOTE EXAMEN   NOTE EXAMEN I_icon_minitime

Sus In jos

NOTE EXAMEN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» note examen?
» Note examen?
» NOTE EXAMEN
» NOTE EXAMEN
» NOTE EXAMEN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: RELAŢII PUBLICE: FUNDAMENTE ŞTIINŢIFICE (c) – A. Rogojinaru-
Mergi direct la: