CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ore semestrul 1

In jos 
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

Ore semestrul 1 Empty
MesajSubiect: Ore semestrul 1   Ore semestrul 1 I_icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:30 pm

Ei bine, iata ca pe mine a cazut fericirea Neutral
Cei de la Lb romana - Lb straina au modulul dupa cum urmeaza:

Seria 1
LUNI
10:00/12:00 - 305 (s)
14:00/16:00 - Amf. Balcescu (s)
VINERI
08:00/10:00 - Amf. Odobescu (c)

Seria 2 (cu care am facut anul trecut)
LUNI
08:00/10:00 - 118 (s)
10:00/12:00 - 408 (c)
VINERI
08:00/10:00 - 408 (s)

Dupa cum se vede sunt multe ore care se suprapun cu ale noastre (luni cu facultativele franceza/reprezentare audio-video, seminarul de semiotica si cursul de pragmatica) asa ca trebuie vorbit cu profesorul de la modul pentru a gasi o solutie. Daca simte cineva nevoia si se va duce maine sa vorbeasca e perfect, daca nu, voi vorbi eu luni cu el.

La final as vrea doar sa imi exprim o nelamurire: facem o facultate care ne va invata cum sa fim reprezentantii unei organizatii si tot felul de 'nebunii' de genul asta... cum se face totusi ca intr-o problema care ne priveste (modulul de pedagogie) nu a simtit nimeni nevoia sa ia haturile in mana si sa spuna "da domne, daca nu face nimeni asta, o voi face eu... pentru ca trebuie facut!". E mai mult o intrebare retorica pentru ca stiu: suntem cu totii foarte, foarte ocupati.
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro

Ore semestrul 1
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» orar semestrul 2
» Orar semestrul 2
» semestrul 2, facultativ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: MODUL PSIHOPEDAGOGIC-