CRP- FAC. LITERE-U.B. Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 - |
|
| "Incidentul" | |
| | Autor | Mesaj |
---|
admin Sef de trib
| Subiect: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 4:22 pm | |
| Copchilasi, Pentru cei care nu au fost astazi fac o micro-prezentare a "incidentului": A. noi am vorbit, proful se chinuia sa predea. B. proful ne-a atras atentia ca putem pleca, noi am vorbit. C. proful a spus ca: 1. nu poate preda in aceste conditii 2. nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva 3. va vorbi cu Rogo pt a vedea daca si alti profi sunt in aceasi situatie (amintiti-va aici, va rog, de dl. Dinu care anul trecut a plecat, la fel, din ora) 4. daca nu ne schimbam comportamentul vor exista repercursiuni la examen
In primul rand, am vorbit cu proful si CHIAR ERA FOARTE SUPARAT. Nu conteaza ca noi am vorbit foarte tare sau nu, ca e sau nu prima data cand proful pleaca de la o ora, ca preda sau nu bine, frumos, tare, interesant sau mai stiu eu ce alte chestii. Conteaza in schimb ca daca situatia asta se va mai repeta el chiar e hotarat sa "ne amendeze" si chiar si asa... nu e tocmai o fericire ca am ofticat un prof in ...al doilea curs. Am vorbit si cu Rogo (in ideea ca e mai bine sa afle de la noi decat de la Ofrim) si a spus ca va incerca sa-l calmeze, dar... asteptati-va marti la o mustruluiala si din partea ei.
Concluzia (zic eu): DACA CHIAR NU MAI PUTEM SUPORTA CURSUL, PLECAM - prezenta oricum nu o face, si sincer nu cred ca il intereseaza cine si de cate ori vine, iar materialele le luam de la un coleg mai 'rabdator' DACA LUAM DECIZIA SA RAMANEM, NU MAI VORBIM - nu are cum sa fie atat de greu, dovada fiind cursurile cu Rogo si Spiridon (din nou, chiar nu conteaza cat de bine sau interesant preda proful : daca ne luam angajamentul sa stam acceptam modul in care preda) | |
| | | Zoz
Mesaje : 31 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Slobozia/Bucuresti
| Subiect: Re: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 4:46 pm | |
| Foarte bine ca ai apucat sa vorbesti tu mai intai cu dna Rogojinaru... Pana data viitoare..ciocu' mic | |
| | | helenita
Mesaje : 158 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 6:18 pm | |
| bine zis, care nu are chef de curs sa nu vina, ca de vorbit, se poate vorbi si la o cafea | |
| | | Roxi
| Subiect: Re: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 6:47 pm | |
| - helenita a scris:
- bine zis, care nu are chef de curs sa nu vina, ca de vorbit, se poate vorbi si la o cafea
cum poti sa le sugerezi cafeaua? aia costa. sad but true pacat ca s-a ajuns pana aici. | |
| | | Anca
| Subiect: Re: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 7:30 pm | |
| | |
| | | Dana M
| Subiect: Re: "Incidentul" Mier Oct 20, 2010 8:45 pm | |
| | |
| | | helenita
| Subiect: Re: "Incidentul" Joi Oct 21, 2010 8:26 am | |
| ) da | |
| | | admin Sef de trib
| Subiect: VESTI BUNE!!!! Vin Oct 22, 2010 1:42 pm | |
| Miercuri, dupa "incident" i-am mai trimis profului un mesaje cu scuze si toate cele. Iata ca in sfarsit am primit raspunsul: "Buna dimineata Georgiana,
Accept scuzele voastre, mai ales gandindu-ma ca erati, probabil, foarte obositi dupa atatea ore de curs. Trebuie as gasim o solutie, poate chiar sa mutam cursul intr-un moment in care sunteti mai proaspeti. Te tin la curent.
Alexandru Ofrim"Sa nu ne-o luam totusi in cap , a doua oara nu cred ca ne-ar mai accepta nici o scuza | |
| | | helenita
| Subiect: Re: "Incidentul" Vin Oct 22, 2010 2:02 pm | |
| asa trebuie sa fim:D | |
| | | 2alex14
| Subiect: Re: "Incidentul" Vin Ian 28, 2011 12:59 am | |
| - admin a scris:
- Copchilasi,
Pentru cei care nu au fost astazi fac o micro-prezentare a "incidentului": A. noi am vorbit, proful se chinuia sa predea. B. proful ne-a atras atentia ca putem pleca, noi am vorbit. C. proful a spus ca: 1. nu poate preda in aceste conditii 2. nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva 3. va vorbi cu Rogo pt a vedea daca si alti profi sunt in aceasi situatie (amintiti-va aici, va rog, de dl. Dinu care anul trecut a plecat, la fel, din ora) 4. daca nu ne schimbam comportamentul vor exista repercursiuni la examen
In primul rand, am vorbit cu proful si CHIAR ERA FOARTE SUPARAT. Nu conteaza ca noi am vorbit foarte tare sau nu, ca e sau nu prima data cand proful pleaca de la o ora, ca preda sau nu bine, frumos, tare, interesant sau mai stiu eu ce alte chestii. Conteaza in schimb ca daca situatia asta se va mai repeta el chiar e hotarat sa "ne amendeze" si chiar si asa... nu e tocmai o fericire ca am ofticat un prof in ...al doilea curs. Am vorbit si cu Rogo (in ideea ca e mai bine sa afle de la noi decat de la Ofrim) si a spus ca va incerca sa-l calmeze, dar... asteptati-va marti la o mustruluiala si din partea ei.
Concluzia (zic eu): DACA CHIAR NU MAI PUTEM SUPORTA CURSUL, PLECAM - prezenta oricum nu o face, si sincer nu cred ca il intereseaza cine si de cate ori vine, iar materialele le luam de la un coleg mai 'rabdator' DACA LUAM DECIZIA SA RAMANEM, NU MAI VORBIM - nu are cum sa fie atat de greu, dovada fiind cursurile cu Rogo si Spiridon (din nou, chiar nu conteaza cat de bine sau interesant preda proful : daca ne luam angajamentul sa stam acceptam modul in care preda) *repercusiuni | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Incidentul" | |
| |
| | | | "Incidentul" | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|