Valentina Constantin
| Subiect: Seminar Antropologie culturala Joi Noi 25, 2010 5:27 pm | |
| Dragi colegi, am aflat saptamana aceasta ca doamna Bogdan a decis sa facem tot anul odata seminarul de Antropologie culturala (orele 10 - 12) , intrucat foarte putini studenti se prezinta la ora 14 (cand ar trebui sa vina grupele 4 si 5, in sala 211). Numai ca exista o problema : nu putem veni toti de la ora 10. Vroiam sa-i scriu un mail doamnei profesor Bogdan, ca sa o intreb daca totusi nu se poate tine seminarul si de la ora 14, dar m-am intalnit astazi cu dansa la BCU si am atins acest subiect. Doamna profesor a zis ca ar veni si de la ora 14, dar ca suntem prea putini pentru a se tine seminarul (saptamana trecuta au fost doar 5 studenti la aceasta ora) si ca dansa ar dori sa fim macar 10. Asa ca, cei care vor sa vina la ora 14, sunt rugati sa posteze aici. Nu conteaza motivul ( nu puteti ajunge decat la ora 14, aveti nevoie de pauza dupa cursul doamnei Rogojinaru , etc), postati aici daca doriti sa veniti la seminar la ora 14. Eu stiu deja cateva persoane care vor sa vina atunci, asa ca mai e putin pana la numarul 10. Doamna profesor Bogdan a mentionat ca ar fi bine ca studentii sa vina la seminar pe grupe, deoarece asa suntem prea aglomerati. A spus ca nu conteaza din ce grupe sunt studentii care vin la 12 sau la 14, important e sa echilibram (pe cat posibil) balanta. In fine, cei care vor / prefera / pot sa vina la ora 14 la seminarul de Antropologie culturala, post here please! Multumesc ! | |
|