| Comentariile despre proiecte | |
|
+10sapphire_snakey stanciucu.sabina simona.stefan Vera helenita Albyna deeyah Buddafly alina cretu alexandra_trs 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
alexandra_trs Sef trib 5
Mesaje : 181 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Comentariile despre proiecte Lun Dec 20, 2010 2:24 pm | |
| - sa NU mai punem foile in chilotei; - partea teoretica nu trebuia sa fie exhaustiva - s-a scris prea mult la teorie si prea putin la studiu de caz; - sa nu se povesteasca reclama; - au fost greseli de punctuatie, unele note de subsol, cat si bibliografia gresite; - sa ne semnam pe PRIMA pagina;
PROIECTUL 2 - fara argument, fara parte teoretica; - alegem 2 reclame pe care aplicam doar analiza legata de aspectele predate in cursurile de pe 20 dec 2010, 10 si 11 ian 2011; (tipuri de discurs - intrebare, contrazicere si ironie; unitati ale micropragmaticii - anafora si referinta; - sa avem concluzie; - cele 2 reclame sa aiba tipuri de discurs diferite;
deadline: 17.01.2010 - ora 09:45 sefii de grupa vor strange proiectele si le vor duce doamnei profesoare la sala de periodice;
Ultima editare efectuata de catre alexandra_trs in Lun Dec 27, 2010 11:04 am, editata de 1 ori | |
|
| |
alina cretu
Mesaje : 128 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : arges
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Lun Dec 20, 2010 5:20 pm | |
| ..multumim mult alexandra..:* | |
|
| |
Buddafly
Mesaje : 56 Data de inscriere : 10/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Barlad/Bucuresti
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Lun Dec 20, 2010 5:58 pm | |
| please, postati si voi ce a predat pe 20 dec P.S. Sa va aduca sanatate si note bune in sesiune! | |
|
| |
alexandra_trs Sef trib 5
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Dec 21, 2010 9:48 pm | |
| - cele 2 reclame trebuie sa fie pe tipuri diferite de discurs; My mistake, am inteles gresit eu prima data. | |
|
| |
deeyah
Mesaje : 191 Data de inscriere : 10/10/2009 Varsta : 34 Localizare : vrancea
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 05, 2011 12:25 pm | |
| vrea cineva sa posteze ce s-a predat ultima data la curs? | |
|
| |
Albyna
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Lun Ian 10, 2011 3:17 pm | |
| poate cineva sa posteze cursul din 20 dec va rog..? | |
|
| |
helenita
Mesaje : 158 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Lun Ian 10, 2011 8:09 pm | |
| poate pune cineva cursul de astazi, 10 ianuarie??? | |
|
| |
deeyah
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 1:27 pm | |
| | |
|
| |
Vera
Mesaje : 86 Data de inscriere : 08/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti/Craiova
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 3:13 pm | |
| - alexandra_trs a scris:
- - sa NU mai punem foile in chilotei;
- partea teoretica nu trebuia sa fie exhaustiva - s-a scris prea mult la teorie si prea putin la studiu de caz; - sa nu se povesteasca reclama; - au fost greseli de punctuatie, unele note de subsol, cat si bibliografia gresite; - sa ne semnam pe PRIMA pagina;
PROIECTUL 2 - fara argument, fara parte teoretica; - alegem 2 reclame pe care aplicam doar analiza legata de aspectele predate in cursurile de pe 20 dec 2010, 10 si 11 ian 2011; (tipuri de discurs - intrebare, contrazicere si ironie; unitati ale micropragmaticii - anafora si referinta; - sa avem concluzie; - cele 2 reclame sa aiba tipuri de discurs diferite;
deadline: 17.01.2010 - ora 09:45 sefii de grupa vor strange proiectele si le vor duce doamnei profesoare la sala de periodice;
Din cate am inteles la ultimul curs parca a zis sa nu mai facem anafora si referinta. Daca am inteles gresit va rog corectati-ma. | |
|
| |
alexandra_trs Sef trib 5
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 6:36 pm | |
| cred ca e adevarat, tinand cont ca nu am mai recuperat acel curs astazi de dimineata si nu ne-a mai predat despre ele. | |
|
| |
simona.stefan
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 8:24 pm | |
| spuneti-mi va rog daca cele doua reclame (am inteles ca trebuie sa fie doua printuri romanesti) trebuie sa aiba legatura intre ele: ex. sa fie pentru acelasi produs/ acelasi tip de produs, etc. | |
|
| |
alina cretu
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 9:31 pm | |
| am inteles din 3 surse ca nu e nevoie sa scriem partea teoretica...dar nici argument?? | |
|
| |
stanciucu.sabina
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mar Ian 11, 2011 10:19 pm | |
| Da, nu e nevoie de argument, doar studiul de caz si concluzia. Intrebare/ari: Alegem 2 reclame, nu? Reclamele astea trebuie sa aiba ceva comun, adik orice comun, gen tip de produs, public tinta, arie de ..ceva? Ele trebuie tratate comparativ? Altfel dk nu le luam comparativ de ce trebuie sa mai aiba ceva comun? Avem in vedere 3 chestii mari si late, ironia, contrazicerea si intrebare, dar cum imparti 3 paie la doua reclame? Adica ambele reclame trebuie sa aiba in comun tipul de chestie din aia,concept din ala, sau trebuie sa fie diferita, sau se pot gasi 2 sau 3 concepte intr o singura reclama? Stie cineva? ) | |
|
| |
simona.stefan
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 1:46 am | |
| - stanciucu.sabina a scris:
- Da, nu e nevoie de argument, doar studiul de caz si concluzia.
Intrebare/ari: Alegem 2 reclame, nu? Reclamele astea trebuie sa aiba ceva comun, adik orice comun, gen tip de produs, public tinta, arie de ..ceva? Ele trebuie tratate comparativ? Altfel dk nu le luam comparativ de ce trebuie sa mai aiba ceva comun? Avem in vedere 3 chestii mari si late, ironia, contrazicerea si intrebare, dar cum imparti 3 paie la doua reclame? Adica ambele reclame trebuie sa aiba in comun tipul de chestie din aia,concept din ala, sau trebuie sa fie diferita, sau se pot gasi 2 sau 3 concepte intr o singura reclama?
Stie cineva?) Eu am aflat in felul urmator: cele doua printuri trebuie sa aiba o legatura intre ele - acelasi tip de produs, acelasi brand, orice. Apoi, cele doua printuri trebuie sa prezinte doua tipuri de discurs diferite. Si am inteles ca ironia, contrazicerea si intrebarea sunt 3 tipuri de discurs. Acum, ce nu stiu eu: imi aleg sa zicem ca tipuri de discurs intrebarea si contrazicerea. Pot sa nu ma leg deloc de ironie? La inceput de an, din cate imi amintesc proiectul 2 se numea "Ironia in publicitate", sau asa ceva. Asadar, contrazicerea respectiva (sau intrebarea) ar trebui sa aiba ca scop final ironia? | |
|
| |
sapphire_snakey
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 8:43 am | |
| Stie cineva ce titlu ar trebui sa aiba acest proiect? | |
|
| |
alina cretu
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 5:05 pm | |
| ironia in publicitate din perspectiva pragmatica.. | |
|
| |
sapphire_snakey
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 6:13 pm | |
| - alina cretu a scris:
- ironia in publicitate din perspectiva pragmatica..
Ramane titlul acela, din moment ce trebuie sa analizam si o intrebare/contrazicere? | |
|
| |
alexandra_trs Sef trib 5
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Alexandra Andrei
Mesaje : 201 Data de inscriere : 06/11/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucureşti
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 8:34 pm | |
| Ba da, la inceputul anului. | |
|
| |
stanciucu.sabina
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Mier Ian 12, 2011 9:54 pm | |
| in cazul ipotetic in care iti alegi o reclama cu intrebare si una cu contrazicere e putin ciudat sa i pui titlu ironia in .. asta ma nedumereste | |
|
| |
simona.stefan
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Joi Ian 13, 2011 12:30 am | |
| - stanciucu.sabina a scris:
- in cazul ipotetic in care iti alegi o reclama cu intrebare si una cu contrazicere e putin ciudat sa i pui titlu ironia in ..
asta ma nedumereste in proiectul meu am o reclama cu intrebare - in care tocmai am inserat conceptul de ironie, si o reclama bazata pe contrazicere propriu-zisa (sper!!), unde n-am ce face, mesajul nu e deloc ironic. Titlul va fi : Tipuri de discurs în reclama românească. Oare n-am putea sa o contactam pe profa prin e-mail? sa ne zica clar daca vrea ca ambele reclame sa aiba ironie? | |
|
| |
alexandra_trs Sef trib 5
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Joi Ian 13, 2011 6:57 am | |
| da, dar tinand cont ca nu ma este acelasi proiect de care ne-a vorbit la inceputul anului, e logic sa nu aiba acelasi titlu. | |
|
| |
stanciucu.sabina
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Joi Ian 13, 2011 7:46 am | |
| Dati mi mie mailul ei k ii scriu eu, deja incepe sa ma dispere faptul k ma opresc atat de mult timp asupra acestui subiect. | |
|
| |
deeyah
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Joi Ian 13, 2011 9:24 am | |
| fetelor nu ati vrea sa faceti niste poze rapid la cursurile alea 3? ala pe care l-a predat inainte de vacanta si astea de dupa?? va rog ca nu stiu ce trebuie sa fac: | |
|
| |
Madalina05
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte Joi Ian 13, 2011 2:42 pm | |
| Pentru ca vad ca toata lumea e un pic dezorientata fata de acest proiect, am si eu o intrebare E prea putin daca scriem o pagina/ studiu de caz? pentru ca m-am uitat si pe cursuri si pe carte si mai mult de atat nu stiu de unde pot scrie. Multumesc anticipat! :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comentariile despre proiecte | |
| |
|
| |
| Comentariile despre proiecte | |
|