CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Comentariile despre proiecte

In jos 
+10
sapphire_snakey
stanciucu.sabina
simona.stefan
Vera
helenita
Albyna
deeyah
Buddafly
alina cretu
alexandra_trs
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Comentariile despre proiecte  Empty
MesajSubiect: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeLun Dec 20, 2010 2:24 pm

- sa NU mai punem foile in chilotei;
- partea teoretica nu trebuia sa fie exhaustiva - s-a scris prea mult la teorie si prea putin la studiu de caz;
- sa nu se povesteasca reclama;
- au fost greseli de punctuatie, unele note de subsol, cat si bibliografia gresite;
- sa ne semnam pe PRIMA pagina;

PROIECTUL 2
- fara argument, fara parte teoretica;
- alegem 2 reclame pe care aplicam doar analiza legata de aspectele predate in cursurile de pe 20 dec 2010, 10 si 11 ian 2011;
(tipuri de discurs - intrebare, contrazicere si ironie; unitati ale micropragmaticii - anafora si referinta;
- sa avem concluzie;
- cele 2 reclame sa aiba tipuri de discurs diferite;

deadline: 17.01.2010 - ora 09:45 sefii de grupa vor strange proiectele si le vor duce doamnei profesoare la sala de periodice;

Ultima editare efectuata de catre alexandra_trs in Lun Dec 27, 2010 11:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Localizare : arges

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeLun Dec 20, 2010 5:20 pm

..multumim mult alexandra..:*
Sus In jos
Buddafly

Buddafly

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : Barlad/Bucuresti

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeLun Dec 20, 2010 5:58 pm

please, postati si voi ce a predat pe 20 dec
P.S. Sa va aduca santa sanatate si note bune in sesiune!
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Dec 21, 2010 9:48 pm

- cele 2 reclame trebuie sa fie pe tipuri diferite de discurs;

My mistake, am inteles gresit eu prima data. Smile
Sus In jos
deeyah

deeyah

Localizare : vrancea

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 05, 2011 12:25 pm

vrea cineva sa posteze ce s-a predat ultima data la curs?Very Happy
Sus In jos
Albyna

Data de inscriere : 10/11/2009

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeLun Ian 10, 2011 3:17 pm

poate cineva sa posteze cursul din 20 dec va rog..?
Sus In jos
helenita

helenita

Varsta : 36

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeLun Ian 10, 2011 8:09 pm

poate pune cineva cursul de astazi, 10 ianuarie???
Sus In jos
deeyah

deeyah

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 1:27 pm

buna idee...
Sus In jos
Vera

Vera

Data de inscriere : 08/03/2010
Localizare : Bucuresti/Craiova

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 3:13 pm

alexandra_trs a scris:
- sa NU mai punem foile in chilotei;
- partea teoretica nu trebuia sa fie exhaustiva - s-a scris prea mult la teorie si prea putin la studiu de caz;
- sa nu se povesteasca reclama;
- au fost greseli de punctuatie, unele note de subsol, cat si bibliografia gresite;
- sa ne semnam pe PRIMA pagina;

PROIECTUL 2
- fara argument, fara parte teoretica;
- alegem 2 reclame pe care aplicam doar analiza legata de aspectele predate in cursurile de pe 20 dec 2010, 10 si 11 ian 2011;
(tipuri de discurs - intrebare, contrazicere si ironie; unitati ale micropragmaticii - anafora si referinta;
- sa avem concluzie;
- cele 2 reclame sa aiba tipuri de discurs diferite;

deadline: 17.01.2010 - ora 09:45 sefii de grupa vor strange proiectele si le vor duce doamnei profesoare la sala de periodice;

Din cate am inteles la ultimul curs parca a zis sa nu mai facem anafora si referinta. Daca am inteles gresit va rog corectati-ma.
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 6:36 pm

cred ca e adevarat, tinand cont ca nu am mai recuperat acel curs astazi de dimineata si nu ne-a mai predat despre ele.
Sus In jos
simona.stefan

simona.stefan

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 8:24 pm

spuneti-mi va rog daca cele doua reclame (am inteles ca trebuie sa fie doua printuri romanesti) trebuie sa aiba legatura intre ele: ex. sa fie pentru acelasi produs/ acelasi tip de produs, etc.
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 9:31 pm

am inteles din 3 surse Very Happy ca nu e nevoie sa scriem partea teoretica...dar nici argument??
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMar Ian 11, 2011 10:19 pm

Da, nu e nevoie de argument, doar studiul de caz si concluzia.
Intrebare/ari: Alegem 2 reclame, nu? Reclamele astea trebuie sa aiba ceva comun, adik orice comun, gen tip de produs, public tinta, arie de ..ceva? Ele trebuie tratate comparativ? Altfel dk nu le luam comparativ de ce trebuie sa mai aiba ceva comun? Avem in vedere 3 chestii mari si late, ironia, contrazicerea si intrebare, dar cum imparti 3 paie la doua reclame? Adica ambele reclame trebuie sa aiba in comun tipul de chestie din aia,concept din ala, sau trebuie sa fie diferita, sau se pot gasi 2 sau 3 concepte intr o singura reclama?

Stie cineva?Smile)
Sus In jos
simona.stefan

simona.stefan

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 1:46 am

stanciucu.sabina a scris:
Da, nu e nevoie de argument, doar studiul de caz si concluzia.
Intrebare/ari: Alegem 2 reclame, nu? Reclamele astea trebuie sa aiba ceva comun, adik orice comun, gen tip de produs, public tinta, arie de ..ceva? Ele trebuie tratate comparativ? Altfel dk nu le luam comparativ de ce trebuie sa mai aiba ceva comun? Avem in vedere 3 chestii mari si late, ironia, contrazicerea si intrebare, dar cum imparti 3 paie la doua reclame? Adica ambele reclame trebuie sa aiba in comun tipul de chestie din aia,concept din ala, sau trebuie sa fie diferita, sau se pot gasi 2 sau 3 concepte intr o singura reclama?

Stie cineva?Smile)

Eu am aflat in felul urmator: cele doua printuri trebuie sa aiba o legatura intre ele - acelasi tip de produs, acelasi brand, orice. Apoi, cele doua printuri trebuie sa prezinte doua tipuri de discurs diferite. Si am inteles ca ironia, contrazicerea si intrebarea sunt 3 tipuri de discurs. Acum, ce nu stiu eu: imi aleg sa zicem ca tipuri de discurs intrebarea si contrazicerea. Pot sa nu ma leg deloc de ironie? La inceput de an, din cate imi amintesc proiectul 2 se numea "Ironia in publicitate", sau asa ceva. Asadar, contrazicerea respectiva (sau intrebarea) ar trebui sa aiba ca scop final ironia?

Sus In jos
sapphire_snakey

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 8:43 am

Stie cineva ce titlu ar trebui sa aiba acest proiect?
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 5:05 pm

ironia in publicitate din perspectiva pragmatica..
Sus In jos
sapphire_snakey

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 6:13 pm

alina cretu a scris:
ironia in publicitate din perspectiva pragmatica..

Ramane titlul acela, din moment ce trebuie sa analizam si o intrebare/contrazicere?
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 7:04 pm

nu a mentionat titlul.
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 8:34 pm

Ba da, la inceputul anului.
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeMier Ian 12, 2011 9:54 pm

in cazul ipotetic in care iti alegi o reclama cu intrebare si una cu contrazicere e putin ciudat sa i pui titlu ironia in ..
asta ma nedumereste
Sus In jos
simona.stefan

simona.stefan

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 12:30 am

stanciucu.sabina a scris:
in cazul ipotetic in care iti alegi o reclama cu intrebare si una cu contrazicere e putin ciudat sa i pui titlu ironia in ..
asta ma nedumereste

in proiectul meu am o reclama cu intrebare - in care tocmai am inserat conceptul de ironie, si o reclama bazata pe contrazicere propriu-zisa (sper!!), unde n-am ce face, mesajul nu e deloc ironic. Titlul va fi : Tipuri de discurs în reclama românească.

Oare n-am putea sa o contactam pe profa prin e-mail? sa ne zica clar daca vrea ca ambele reclame sa aiba ironie?
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 6:57 am

da, dar tinand cont ca nu ma este acelasi proiect de care ne-a vorbit la inceputul anului, e logic sa nu aiba acelasi titlu.
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 7:46 am

Dati mi mie mailul ei k ii scriu eu, deja incepe sa ma dispere faptul k ma opresc atat de mult timp asupra acestui subiect.
Sus In jos
deeyah

deeyah

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 9:24 am

fetelor nu ati vrea sa faceti niste poze rapid la cursurile alea 3? ala pe care l-a predat inainte de vacanta si astea de dupa?? va rog ca nu stiu ce trebuie sa fac:Sad
Sus In jos
Madalina05

Madalina05

Data de inscriere : 12/10/2009

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 2:42 pm

Pentru ca vad ca toata lumea e un pic dezorientata fata de acest proiect, am si eu o intrebare Very Happy E prea putin daca scriem o pagina/ studiu de caz? pentru ca m-am uitat si pe cursuri si pe carte si mai mult de atat nu stiu de unde pot scrie.
Multumesc anticipat! :*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comentariile despre proiecte    Comentariile despre proiecte  I_icon_minitime

Sus In jos

Comentariile despre proiecte
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Note Proiecte
» Note proiecte
» note proiecte
» PROIECTE MODUL PSIHOPEDAGOGIC
» DESPRE EVALUARE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: SEMESTRUL 1 (an 2) :: PRAGMATICĂ LINGVISTICĂ – O. Bălănescu (3 credite)-
Mergi direct la: