CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Stirea .

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 34

Stirea                    . Empty
MesajSubiect: Stirea .   Stirea                    . I_icon_minitimeLun Mar 14, 2011 10:23 am

Salut tutror,
Doamna Teodorescu a spus ca data viitoare vom analiza stirea. Pentru ca eu mi-am ales tema aceasta, profa a zis sa postez pe forum stirea mea ca sa stiti si voi despre ce este vorba. Multumesc mult si scuze de deranj.

Bilanţul cutremurului ar putea depăşi 10.000 de victime/ Un vulcan din sud-vestul Japoniei a erupt
• Mihaela Stoica, Silvana Chiujdea, Oana Racheleanu
• 7400 afişări
• Duminică 13 mar 2011

Echipele de intervenţie caută încă supravieţuitori
Cel puţin 1700 de oameni au murit în urma cutremurului de 8,8 grade Richter şi a tsunami-ului care a avut loc vineri în Japonia, potrivit presei de la Tokio, iar 9.500 de persoane au fost date dispărute numai în oraşul Minamisanriku, din prefectura Miyagi.
www.adevarul.ro

Totul despre Cutremurul din Japonia
Un seism puternic cu magnitudinea de 8,9 grade a lovit astăzi coasta de nord-est a Japoniei, zdruncinând clădiri în capitala Tokio şi provocând răniţi, cel puţin un incendiu şi un tsunami de patru metri, a anunţat postul de televiziune NHK citat de Reuters. Un tsunami de 10 metri a fost observat în portul Sendai, nord-estul Japoniei, după cutremur informează Kyodo. Agenţia EFE precizează că televiziunea locală japoneză a prezentat imagini cu valul imens de apă care mătură maşini şi a ajuns în zona clădirilor.

Mai mult: Totul despre Cutremurul din Japonia | Libertatea.ro

Cutremurul din Japonia: Dezastrul în cifre
Aşa arată Japonia după cutremurul şi tsunami-ul devastatoare de vineri
Cutremurul cu magnitudinea de 8,9 care a zguduit vineri nord-estul Japoniei, urmat apoi de valuri tsunami de peste 10 metri, a lăsat în urmă mii de morţi şi dispăruţi, iar pagubele sunt de zeci de miliarde de dolari. Iată proporţia dezastrului din Japonia în cifre
www.gandul.ro

Sus In jos
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: Stirea .   Stirea                    . I_icon_minitimeMar Mar 15, 2011 5:52 pm

Mirela, mi-am permis sa mut postul tau aici pt ca nu avea legatura cu teoria publicitatii... Presupun ca din greseala l-ai pus si tu acolo Smile
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Stirea .   Stirea                    . I_icon_minitimeJoi Mar 17, 2011 3:02 pm

Da Geo, din greseala l-am pus la publicitate. Scuze .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stirea .   Stirea                    . I_icon_minitime

Sus In jos

Stirea .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: CRP Mediatizarea evenimentului public (curs opţional) – A.M. Teodorescu-
Mergi direct la: