Dana M
| Subiect: PR Tea & AD Cookes- Conferinta: "Ce-si doresc femeile?" Lun Mar 28, 2011 10:29 am | |
| La PR Tea & AD Cookies dezbatem: "Ce-si doresc femeile?" Reviste, pantofi, deadline-uri, si muzica. Rujuri, carti, lumanari si intalniri de afaceri. Toate acestea coexista in lumea unei femei. Dar ce este in mintea ei? Daca la editia anterioara am aflat la ce mesaje raspund barbatii, a venit randul sexului frumos sa fie descifrat. Ce vor femeile sa auda de la branduri, ce le place si ce nu le place, cat de adevarate sunt cliseele de azi. Vom afla răspunsurile la aceste intrebari si la multe altele de la Sorina Pirlea (PR & BTL Director, Draftfcb) si Alecsandra Roman (Strategic Planner, Graffiti BBDO). Miercuri, 30 martie, de la ora 18.30 in Memento Pub & Underbar (Str. Sepcari nr. 17) incercam sa deslusim impreuna misterele mintii feminine la prima editie de PR Tea AD Cookies din acest an. Pentru a participa la eveniment, asteptam inscrierile voastre la adresa PRteaADcookies@primeromania.ro, pana la data de 29 martie, ora 18:00. PR Tea & Ad Cookies este o conferinta lunara, organizata de PRIME Romania, cu sprijinul Memento Bar & Underbar, Design Forge, Blogway si al partenerilor media IQads Kadett, Metropotam, Publica, 9am.ro, Studentie.ro, Evenimentestudentesti.ro, Lume Buna, Hipo.ro, Start UB, Stud-Life si ApPRentice.ro. [img] [/img] | |
|