CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cursuri si seminarii?

In jos 
+11
Roxi
ana_maria_nitescu
adinuzza
2alex14
olivia_
Mihaela21
ina_lup
sunrise89
Radu
Albyna
deeyah
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34

cursuri si seminarii? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Sept 16, 2011 8:13 am

helenita a scris:
cine are cursurile si seminariile?
Nu stiu daca sunt toate, dar poate va ajuta Very Happy
http://www.fileshare.ro/28441244250.1
http://www.fileshare.ro/28441339650.4
Sus In jos
Anca Bucur

Anca Bucur

Localizare : Bucuresti/Ploiesti

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Sept 16, 2011 1:19 pm

ana_maria_nitescu a scris:
mai stie cineva ce anume era de citit din panofsky? doar n-am avut de citit toata cartea

Introducerea la Studies in Iconology cred ca are toate ideile principale scratch .. si doar 16 pagini
Sus In jos
sunrise89

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 35
Localizare : GR 2

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Sept 16, 2011 5:01 pm

pe ce se pune accentul la examen? stie cineva? ca eu consider ca toata istoria aia a retoricii este inutila...plus de asta am gasit un curs de master legat de retorica si argumentare in pr..(cine e interesat sa ma contacteze pe mess - glowsunshine04 sa i-l dau.)si nu prea are legatura cu platon si sofistii si ce mai scrie prin cursuri...ci are legatura cu retorica si argumentarea:)
Sus In jos
helenita

helenita

Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Sept 17, 2011 9:23 am

multumesc
Sus In jos
deeyah

deeyah

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : vrancea

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Sept 17, 2011 9:43 am

ne spune cineva si noua ce a dat la examen? tongue
Sus In jos
ina_lup

ina_lup

Data de inscriere : 07/12/2009
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Sept 17, 2011 1:03 pm

Eliza Rogalski, PR Manager Tempo, in 2007:
"in RO, CSR-ul este departe de a fi inteles ca o practica de management. el este o disciplina aflata in grija departamentului de PR, cand defapt ar trebui sa fie una din preocuparile managementului companiei. este un intrument de cosmetizare (mai facem o donatie, mai sponsorizam ceva, mai plantam un copac) si nu de planificare a unei dezvoltari pe termen lung. sunt putine programe de CRS reale in Romania, programe care sa aiba obiective, bugete, modalitati de evaluare, indicatori de performanta. modelul romanesc al CSR-ului este gigi becali. ceea ce nu e neaparat bine sau rau ci doar insuficient, societatea romaneasca are nevoie de CSR veritabil nu de acte de filantropie"

1.realizati un discurs de 4-5 pagini in care sa sustineti sau sa combateti afirmatia citata, data fiind ca ea a fot facuta in 2007.
2. utilizati notiunile studiate la retorica in special pe cele care ii apartin lui m. foucault
3. argumentati cu ajutorul notiunilor predate la cursurile de specialitate de rp si cu exemple de csr din romania din perioada 2007-2011
4. textult rebuie sa fie redactat a.i. sa marcati partile discursului direct pe text (in stanga textului)
5. precizati separat, la fina, caracteristicile auditoriului dumneavoastra, contextul si locul ales.

Sus In jos
deeyah

deeyah

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : vrancea

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Sept 17, 2011 2:55 pm

superrr...bun asa:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cursuri si seminarii?   cursuri si seminarii? - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

cursuri si seminarii?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Texte seminarii 2-5
» Texte seminarii 4 & 5
» texte seminarii
» Cursuri TC
» Cursuri 5,6,7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: RETORICĂ ŞI ARGUMENTARE (c) – L. Mesina (3 credite)-
Mergi direct la: