CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cartea profei

In jos 
+4
Flavia
prafdestele
stanciucu.sabina
C. Iacob
8 participanți
AutorMesaj
C. Iacob

Data de inscriere : 03/02/2011

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeMier Mai 18, 2011 8:34 am

... e jos la xerox, pentru cine vrea.Ma rog cele 5 capitole pentru examen. Spor!
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Data de inscriere : 09/10/2009

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeMier Mai 18, 2011 8:56 am

Parca erau 8 capitole..Smile)Sau n am inteles eu bine..
Sus In jos
prafdestele

prafdestele

Data de inscriere : 26/10/2009
Varsta : 34

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:09 am

Sabina, au ramas 5 capitole pana la urma.Asa ne-a spus ieri la curs si si-a notat pe o foaie
Sus In jos
http://crushedsilence.deviantart.com/
Flavia

Data de inscriere : 11/10/2009
Localizare : Petrosani / Bucuresti

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:18 am

Sa inteleg ca e vorba despre primele 5?
Sus In jos
Krissul

Krissul

Data de inscriere : 11/10/2009

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:31 am

Da Wink
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Localizare : Bucuresti

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 4:27 pm

Daca vrea cineva sa cumpere cartea, maine se poate. Am vorbit cu doamna profesoara si a spus sa-mi transmiteti mie pana maine dimineata cel tarziu, pentru a sti cate carti sa aduca. Stocul este limitat:>
Sus In jos
admin
Sef de trib
Sef de trib

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 4:56 pm

Larisa, te rog si eu ceva, pentru ca vad ca tu reusesti sa vorbesti cu profa: comunica-i ca am rezervat sala 120 pentru examen, avand in vedere ca s-a hotarat ca ne vrea pe toti in sala abia marti, iar eu o rezervasem inainte. Am vorbit si la secretariat si e evident ca un amfiteatru nu poate fi rezervat pentru doua zile, cu atat mai mult pentru un examen oral, insa daca vrea as putea sa rezerv amfiteatrul pentru cele 2 ore, de la 10 la 12. Eu am incercat sa o sun , dar fie are telefonul inchis fie nu mi-a raspuns + i-am trimis si mailuri, insa nu am primit vreun raspuns. Pe de alta parte ea are datele mele de contact, asa ca daca are nevoie de ceva ma poate contacta.
Imi poti confirma macar tu ca i-ai trimis mesajul? Multam' in avans Wink
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
larisa90

larisa90

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 5:39 pm

Cu placere. Ii transmit maine cand vorbesc cu ea.
Sus In jos
admin
Sef de trib
Sef de trib

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 5:42 pm

Sarumana !! bounce
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
*DIANA*

Data de inscriere : 15/10/2009

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 7:45 pm

imi poti spune t rog cand te intalnesti maine cu profa? trebuie sa vorbesc neaparat si eu cu ea!!! pls ( poti sa imi lasi un id d mess ) multumesc anticipat
Sus In jos
larisa90

larisa90

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 8:57 pm

Scuze pentru intarzierea raspunsului. larisa_mihai90 e id-ul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cartea profei Empty
MesajSubiect: Re: Cartea profei   Cartea profei I_icon_minitime

Sus In jos

Cartea profei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: INTRODUCERE ÎN TEORIA PUBLICITĂŢII (c) – Al. Crăciun (3 credite)-
Mergi direct la: