CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sala EXAMEN

In jos 
+2
deeyah
admin
6 participanți
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 5:40 pm

... Dumnezeu cu mila ... affraid

Trebuie clarificate cateva aspecte:

1) Avand in vedere ca e examen oral (ceea ce automat presupune ca sala sa fie rezervata 1/2 zile) nu am cum sa rezerv un amfiteatru (m-am tocmit cu secretara: nu si nu) Arrow Sala rezervata pentru zilele de 22, 23 mai este 120

2) Ar fi frumos sa o anunte cineva si pe profa pentru ca orice tentativa de-a mea de a da de ea (mail & telefon) a esuat. Atii vad ca au reusit asa ca pe acestia ii rog Arrow transmiteti mesajul. Ea are datele mele de contact asa ca ca daca are vre-o problema ma poate contacta.

3) Stiu ca de la 10 vrea sa prezentam cu totii & stuff, dar din moment ce a hotarat asta marti, iar sala e rezervata de 1 saptamana... n-am prea avut ce face Arrow Apelez iar la cei ce fac miracole si reusesc sa dea de profa pentru a o ruga sa-mi transmita cumva daca vrea sa rezerva un amfiteatru pentru 2 ore.

* am colaborat cu Larisa si pct 2 & 3 sunt pe cale de a fi rezolvate.
To be continued...
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
deeyah

deeyah

Data de inscriere : 10/10/2009
Varsta : 34
Localizare : vrancea

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeVin Mai 20, 2011 1:41 pm

Poate sa imi spuna cineva la ce ora incepe examenul, luni? Multumesc anticipat!
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Localizare : Bucureşti

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeVin Mai 20, 2011 6:07 pm

10:30. A mai scris cineva, deja, că atunci sunt prezentările echipelor ce se ocupă de centralizare. După care va începe examenul propriu-zis. Smile
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Localizare : arges

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeVin Mai 20, 2011 7:54 pm

stati putin sa inteleg si eu...vreti sa spuneti ca nu mai dam examenul duminica??????? marti asa se hotarase cu profa..k vom avea duminica prezentarile de la 10 30 si de la 12 examenul pt grupele 1,2. iar luni ar fi ramas grupele 3,4 si 5...nu am inteles eu bine sau iarasi s-a schimbat??????
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Localizare : Bucuresti

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeVin Mai 20, 2011 8:13 pm

Alexandra Andrei a scris:
10:30. A mai scris cineva, deja, că atunci sunt prezentările echipelor ce se ocupă de centralizare. După care va începe examenul propriu-zis. Smile

Asta se intampla duminica. Very Happy

De luni chiar nu am retinut. Stie cineva ?
Sus In jos
C. Iacob

Data de inscriere : 03/02/2011

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeSam Mai 21, 2011 5:55 am

A zis profa de la 9, insa mai trebuie vb duminica sa "facem sigur"!
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Localizare : Bucureşti

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitimeSam Mai 21, 2011 7:03 am

Pardon, citisem eu greșit.

Shocked
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sala EXAMEN Empty
MesajSubiect: Re: Sala EXAMEN   Sala EXAMEN I_icon_minitime

Sus In jos

Sala EXAMEN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sala EXAMEN
» Examen????
» Examen germana?
» NOTE EXAMEN
» Examen postmodernism

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: INTRODUCERE ÎN TEORIA PUBLICITĂŢII (c) – Al. Crăciun (3 credite)-
Mergi direct la: