CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

LICENTA DNA OSMAN

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
helenita

helenita

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

LICENTA DNA OSMAN Empty
MesajSubiect: LICENTA DNA OSMAN   LICENTA DNA OSMAN I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 6:00 am

S-A FACUT VREO LISTA PT LICENTA??
Sus In jos
Madalina_2309

Data de inscriere : 11/10/2009

LICENTA DNA OSMAN Empty
MesajSubiect: Re: LICENTA DNA OSMAN   LICENTA DNA OSMAN I_icon_minitimeSam Iun 04, 2011 7:11 pm

Din cate stiu eu, Osman nu facuse nicio lista cand am fost eu sa vorbesc cu ea si nici nu parea sa aiba vreo intentie in directia asta. Mergi sa vorbesti cu ea, daca nu ai facut-o inca.

Si, daca mai sunt persoane care dau licenta cu Osman, tine cineva legatura cu ea? Adica noi nu am avut nicio intalnire... nu am auzit nimic de nicio bibliografie... Si vad ca, pe alte topicuri, se discuta aprins despre asta. Multumesc.
Sus In jos
Krissul

Krissul

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 34

LICENTA DNA OSMAN Empty
MesajSubiect: Re: LICENTA DNA OSMAN   LICENTA DNA OSMAN I_icon_minitimeDum Iun 05, 2011 11:50 pm

Daca aflati ceva sa-mi spuneti si mie va rog ca ma gandeam sa fac si eu cu ea...dar nush
Sus In jos
Continut sponsorizat

LICENTA DNA OSMAN Empty
MesajSubiect: Re: LICENTA DNA OSMAN   LICENTA DNA OSMAN I_icon_minitime

Sus In jos

LICENTA DNA OSMAN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cursul 3, osman
» intarziati, eseu osman optional
» Licenta ?
» Intalnire licenta
» Intalniri licenta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: Strategii ale discursului narativ (curs opţional) – F. Osman-
Mergi direct la: