CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Stabilire data evaluarii

In jos 
+7
gabrielacotet
larisa90
alex.vasluianu
carmen_angela
Linteanu Narcisa
Darth Vader
Valentina Constantin
11 participanți
AutorMesaj
Valentina Constantin

Data de inscriere : 14/10/2009

Stabilire data evaluarii Empty
MesajSubiect: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 7:34 am

Oamenilor, ar trebui si noi sa stabilim o zi in care sa mergem sa-i predam proiectele lui AMT. Profa a zis de mult sa-i trimitem mail cu data stabilita. Iar noi am inceput sesiunea de o saptamana si tot nu am stabilit ceva concret.
Cred ca ziua cea mai buna ar fi 10 iunie, pentru ca atunci scapam de examenul la CICO si mai avem doar DARP. Nu putem sa fixam o data dupa DARP, pentru ca oricum se termina sesiunea pe 12 iunie, nu stiu cum au reusit sa fixeze examenul pe 14!
Oricum, sunteti de acord cu data de 10 iunie pentru predarea proiectelor?
Postati si voi repede. Trebuie sa stabilim data exacta.
Sus In jos
Darth Vader

Darth Vader

Data de inscriere : 12/10/2009
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 8:16 am

Eu sunt de acord.
Sus In jos
Linteanu Narcisa

Data de inscriere : 07/01/2010

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 8:51 am

Da,e bine pe 10 iunie...cel putin pt mine:)
Sus In jos
carmen_angela

Data de inscriere : 20/10/2010

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 2:25 pm

E perfect pe 10.
Sus In jos
alex.vasluianu

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 35
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 8:24 pm

da si pentru mine e bine oricand pana in 12 iunie, deci 10 e bun Very Happy
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 9:25 pm

da...e ok si pentru mine
Sus In jos
gabrielacotet

Data de inscriere : 06/05/2010

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeLun Mai 30, 2011 9:57 pm

e ok.
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

Data de inscriere : 24/10/2009

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeMar Mai 31, 2011 11:18 am

eu "votez" pentru mine si inca o colega, deci ridic ambele maini pentru 10 iunie Very Happy
Sus In jos
C. Iacob

Data de inscriere : 03/02/2011

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeMar Mai 31, 2011 11:36 am

E OK insa s a intors profa? a vorbit cineva cu ea? eu i a dat un mail si nu mi a raspuns
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeMar Mai 31, 2011 11:59 am

eu m-am intalnit astazi cu ea intamplator si mi-a zis sa ne hotaram noi cand vrem. a ramas sa ma anunte pe mine vineri daca si ea poate tot pe 10 iunie, daca nu, e posibil sa ne intalnim pe 11 iunie.

revin cu detalii cand o sa le am, sper sa nu uite de noi...
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeMier Iun 01, 2011 6:04 am

I-am trimis si eu mail despre 10 iunie. Astept sa-mi raspunda. Smile
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeJoi Iun 02, 2011 9:03 am

Eu nu cred ca voi putea veni pe 10, dar voi vorbi eventual cu doamna profesoara despre asta. As vrea sa stiu, trebuie sa ne si sustinem proiectele sau doar le predam in ziua respectiva si atat?
Sus In jos
Darth Vader

Darth Vader

Data de inscriere : 12/10/2009

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeJoi Iun 02, 2011 2:24 pm

Doar cei care nu si-au sustinut pana acum proiectele o fac. Ceilalti doar le predau.
Mai este insa si proiectul final. Foaia cu cerintele este intr-un post precedent.
Sus In jos
Ana-Maria

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeJoi Iun 02, 2011 4:25 pm

Nu mai este niciun proiect final, pentru ca a spus ca nu mai are timp sa ne evalueze. Se predau doar prezentarile scrise pentru cei care le-au sustinut deja si prezentarile in scris si oral pentru cei care nu au sustinut deloc.
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeJoi Iun 02, 2011 8:23 pm

Sigur, sigur? Very Happy Asa a spus ultima data? Ar fi tare bine...
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeVin Iun 03, 2011 6:55 am

Proiectul final trebuie sa-l predam si trebuie sa includem ce am prezentat noi la studiul de caz si sa urmarim structura pe care ne-a dat-o ea in documentul pe care l-am postat. Asa a zis la ultimul curs pe care l-am facut cu ea, iar saptamana asta cineva s-a intalnit cu profa si a ramas sa stabilim data. Iar cei care nu au prezentat studiu de caz, trebuie sa-l prezinte la data respectiva si sa-l predea, normal. Iar profa a zis ca trebuie sa fim toti prezenti si sa asistam la prezentarile celorlalti, chiar daca noi am prezentat deja si mai avem doar de predat.
Acum, mai ramane doar sa ne confirme profa data de 10 iunie.
Sus In jos
Ana-Maria

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeVin Iun 03, 2011 3:25 pm

Ultima data ne-a spus ca nu mai trebuie sa il predam, pentru ca nu mai are cand sa se uite pe ele. Si asta a fost la ultimul curs, fix inainte sa plece din tara. Ramasese doar ca urmeaza sa vada cine ce studiu de caz a avut.
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeVin Iun 03, 2011 4:10 pm

Ultimul curs la care am fost eu si mi-a transmis cum va fi facuta evaluarea a fost in saptamana Pastelui. Apoi, dupa ce a plecat, mi-a trimis documentul cu structura finala a proiectului. La acel curs, din saptamana Pastelui, am fost 4 studenti, iar eu am prezentat studiul de caz (interviul). Dupa care nu s-a mai tinut deloc cursul, pentru ca a fost plecata. Asa ca, acela a fost ultimul curs facut cu AMT.
Daca nu ar fi vrut proiectul facut dupa structura aceea, nu mi-ar mai fi zis profa mie sa postez acel document si sa stabilim o data. Si nu i-ar mai fi zis unei colege ca ne va transmite in scurt timp daca e ok data de 10 iunie si pentru ea, altminteri va ramane fixata ziua de 11 iunie.
Ca sa inteleaga toata lumea, nu trebuie facut un alt proiect! Proiectul pe care l-ati avut, studiul de caz, il structurati dupa cum ne-a aratat ea in acel document. Iar cei care nu au prezentat studiu de caz, vor face proiectul direct dupa acea structura si il vor prezenta la data pe care asteptam sa ne-o confirme profa (10 iunie).
Sus In jos
Ana-Maria

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeVin Iun 03, 2011 6:10 pm

Pai asta spuneam si eu pana acum Smile). In fine, conteaza ca nu mai avem de facut ceva nou. Smile
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeVin Iun 03, 2011 8:20 pm

Well, majoritatea celor care au prezentat studiu de caz nu au scris despre harta evenimentului, culegerea datelor & stuff, au adus doar interviul/reportajul/stirea samd si au vorbit despre ele. Iar aspectele astea sunt cerute in proiectul final. Deci, este ceva nou! Adica ceva de adaugat!
Pentru cei care nu au fost la ultimul curs, AMT a spus ca toti cei care au prezentat studiu de caz vor avea 2 puncte, urmand ca restul de puncte sa fie acordata in functie de proiectul final.
Pana acum, profa nu mi-a dat niciun raspuns in legatura cu 10 iunie. A mai aflat cineva ceva?
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeDum Iun 05, 2011 11:14 am

nici mie nu mi-a raspuns la mailuri. ramasese ca ma anunta cand poate sa vina (pe 10 iunie sau pe 11) dar momentan nimic...valentina, ai si numarul de tel al profei?
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitimeDum Iun 05, 2011 4:18 pm

Si eu i-am trimis mail si nu am primit raspuns.
Nu am numarul de telefon al profei, am doar adresa de mail.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stabilire data evaluarii   Stabilire data evaluarii I_icon_minitime

Sus In jos

Stabilire data evaluarii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: CRP Mediatizarea evenimentului public (curs opţional) – A.M. Teodorescu-
Mergi direct la: