CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

URGENT - mail de la AMT

In jos 
+8
larisa90
Ana D
aura_dum
Ana-Maria
Alexandra*
mariann
theeea
Valentina Constantin
12 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Valentina Constantin

Data de inscriere : 14/10/2009

URGENT - mail de la AMT Empty
MesajSubiect: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 4:27 pm

Acum 5 minute am primit un mail de la AMT:

Data examenului va fi sa inteleg, vineri, 10 iunie 2011, de la ora 10.
Ar trebui in acest sens sa cautam o sala pentru a avea echipamentele necesare si functionale pentru desfasurarea colocviului.
La acest colocviu trebuie ca toata lumea sa participe, in sensul prezentei, pentru a preda proiecte deja prezentate in seminar si pentru a asista la proiectele, care nu au fost prezentate. De aceea se impune realizarea unui inventar de proiecte de prezentate pentru a planifica evenimentul.
Inteleg ca cerintele sunt atat de clare ca primesc mailuri pe care nu le deschid care cer informatii, deci astept si in acest sens vesti de la tine, devenita intermediar.
Astept informatii de confirmare privind acest colocviu, restant, pre-sesiune.
Luati legatura cu administratorul sa verificati functionalitatea echipamentelor.

URGENT, ASTEPT CONFIRMAREA DATEI COLOCVIULUI SI A LOCULUI, CU ECHIPAMENTELE DE RIGOARE....., IN CAZ CONTRAR AMANAM TOTUL PENTRU SEPTEMBRIE.

In speranta unei vesti curande,
ANA-MARIA TEODORESCU

I-am trimis imediat profei mail pentru a confirma data de 10 iunie. Plus ca am rugat-o sa imi dea reply ca sa fiu sigura ca l-a primit.
Acum, am si eu o intrebare in legatura cu ce mi-a scris profa in mail. Cine i-a trimis ei mail-uri sa-i ceara informatii si despre ce anume? Adica ce nu a fost clar in ceea ce priveste metoda de evaluare? Pentru ca profa, asa cum puteti vedea si singuri, mi-a cerut vesti despre acest lucru.
Eu am postat documentul in legatura cu ce trebuie sa contina proiectul final, plus ca am vorbit chiar eu cu voi si v-am explicat. In fine, trebuie sa ne ocupam de sala si echipament. Maine voi trece pe la facultate sa vad ce rezolv. Si cine doreste sa se intereseze de sala si echipamente, anuntati-ma sa vedem cum rezolvam.
Faza e ca trebuie sa ne miscam destul de repede: "IN CAZ CONTRAR AMANAM TOTUL PENTRU SEPTEMBRIE."
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 5:25 pm

Am primit reply de la AMT:

Maine, marti 7 iunie 2011, am consultatii pentru licenta si astept vesti privind colocviul,
ora este 12 pana seara, iar sala nu o cunosc inca, voi lasa un semn......

ANA-MARIA TEODORESCU

Vad ca topicul are si vizualizari, cei care i-ati trimis mail profei ati putea raspunde, pentru ca profa asteapta vestile. De asemenea, poate sunteti si voi preocupati de gasirea unei sali. Asta in cazul in care nu sunteti dispusi sa amanati pentru toamna.
Sus In jos
theeea

theeea

Data de inscriere : 02/12/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti/Pucioasa

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 6:01 pm

mie imi convine in toamna! oricum avem mult de invatat pentru ultimele examene si avand in vedere ca vorbisem sa predam doar ce am prezentat in clasa si acum am primit alta structura de analiza mai complicata, e foarte mult si timp putin!:-|
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 6:29 pm

Profa a anuntat inca de la ultimul curs facut (in saptamana Pastelui) ca vom primi o structura a proiectului pe care l-am prezentat. Iar documentul cu acea structura l-am primit si postat pe 10 mai. Pana vineri, este fix o luna de zile, acum chiar cred ca este timp suficient pentru a aranja proiectul (pe care majoritatea l-au prezentat) dupa structura din document.
Well, daca nu mai e nimeni care sa doreasca predarea/prezentarea proiectului pe 10 iunie, am sa vorbesc cu AMT, pentru ca eu oricum am doar de predat. Totusi, nu cred ca vreti toti sa aveti restanta la Mediatizarea evenimentului public.
Orice ati decide, spuneti repede pentru ca eu maine trebuie sa o anunt pe AMT.
Pentru cei care nu pot preda sau/si prezenta acum proiectul, oricum este sesiune de restante in toamna!
Anyway, nu stiu daca ati observat in primul mail al profei, dar dansa doreste un inventar cu proiectele care sunt de prezentat. Adica cei care vor sa prezinte vineri, sa imi spuna si sa facem o lista, un program al prezentarilor. Cred ca AMT vrea sa stie cati vor prezenta si cat timp va dura. Asa ca, postati repede, eu maine vorbesc cu AMT.
Sus In jos
mariann

Data de inscriere : 13/10/2010

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 6:38 pm

eu am prezentat si vreau pe 10 iunie
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 6:48 pm

Eu am doar de predat dar nu pot veni pe 10 asa ca si mie mi-ar conveni mai mult in septembrie...
Sus In jos
Ana-Maria

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 6:48 pm

Si noi venim sa predam proiectul pe 10 (Diana Felicia Rosu, Augustina Vasile si Ana-Maria Neacsu).
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

Data de inscriere : 24/10/2009

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 7:21 pm

Dumitru Maria-Aura si Coman Oana - noi prezentam vineri proiectul sau cel putin asa speram.
v-am spus ca eu m-am intalnit cu profa saptamana trecuta, m-a rugat sa o anunt cand ne hotaram sa prezentam/predam proiectele. mie nu mi-a raspuns la niciun mail, probabil a uitat ca m-a vazut la fata.
asadar, se ocupa cineva de gasirea unei sali? daca nu, incerc eu maine sa ajung la facultate.
Sus In jos
Ana D

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 7:26 pm

si eu am de prezentat. cel mai bine sa scapam acum
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 7:38 pm

Si trebuie sa prezint si imi convine acum...
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 7:54 pm

Ok, vad ca sunt 3 prezentari pana acum.
Aura, eu ma duc maine la facultate pentru ca i-am transmis deja profei ca ma interesez de sala (AMT vroia raspuns urgent si nu stiam sigur daca poate altcineva sa mearga), dar nu stiu sigur daca il voi gasi pe administrator. Asa ca, eu maine ma interesez despre sala, dar ramane sa vedem cum rezolvam cu aparatura. Daca poti trece si tu pe la facultate este cu atat mai bine, pentru ca eu nu sunt sigura ca il voi gasi pe administrator. In orice caz, il poti intreba de o sala in care aparatura functioneaza. Si discutam maine pe forum ce am gasit.
Sus In jos
aura_dum

aura_dum

Data de inscriere : 24/10/2009

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 8:15 pm

valentina, da-mi si mie nr tau de tel, te rog ca sa te sun maine in caz ca ajung la facultate (sa imi spui pe cine sa caut mai exact)
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 8:26 am

Cine imi poate spune si mie adresa de mail a profei, va rog?
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 9:28 am

Am fost astazi la facultate si am vorbit si cu cel care se ocupa de echipamente. Am stabilit sala 118, de la ora 10, pe 10 iunie. Trebuie sa vorbim maine dupa examenul la CICO cu administratorul pentru ca vineri nu este in facultate si trebuie sa-i amintim sa verifice echipamentele. O s-o anunt pe AMT. Ne vedem vineri.
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 10:20 am

Valentina, imi poti da si mie mailul profei, te rog?
Sus In jos
theeea

theeea

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 10:27 am

o sa il predau si eu pe 10 iunie (Simion Theona)
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Localizare : arges

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 2:33 pm

Alexandra* a scris:
Valentina, imi poti da si mie mailul profei, te rog?

anamete2002@yahoo.com cred ca acesta e mail-ul..dar nu prea raspunde!
Sus In jos
Christinik

Christinik

Localizare : BZ/B

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 4:28 pm

Pt predare: Iacob Cristina, Ionita Andreea, Petrescu Cristina
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 4:51 pm

anamete2002@yahoo.com e mailul profei, intr-adevar. Nu garantez ca o sa-ti raspunda. Succes!
Sus In jos
Darth Vader

Darth Vader

Data de inscriere : 12/10/2009
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 6:11 pm

Pt. prezentare si predare pe 10: Cirstea Ioana
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 7:57 pm

Multumesc! Rolling Eyes
Sus In jos
Alexandra*

Alexandra*

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 6:08 am

In proiect trebuie sa facem inclusiv acea schita de campanie a institutiei, pentru evitarea riscului sau imbunatatirea imaginii? Stiti ceva?
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 8:19 pm

Dintre cei care prezinta vineri, ar fi bine sa va faceti timp sa mergeti maine pe la facultate sa vorbiti cu administratorul ca sa verifice aparatura din sala 118, pentru ca vineri el nu vine.
AMT inca nu mi-a confirmat ca a primit mailul in care i-am scris ca am stabilit sala 118! Sper sa nu avem vreo surpriza! Oricum, o sa-i mai trimit un mail.
Sus In jos
theeea

theeea

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 8:50 pm

ar fi super daca am sti sigur pana maine seara sa nu vin degeaba pana in Bucuresti! :-S
Sus In jos
Valentina Constantin

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 8:54 pm

Exact! Eu i-am mai trimis un mail, sper ca va raspunde!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: URGENT - mail de la AMT   URGENT - mail de la AMT I_icon_minitime

Sus In jos

URGENT - mail de la AMT
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Restanta la ROGO
» E-mail profa
» mail perpelea
» adresa mail Bogdan
» E-mail Laura Mesina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: CRP Mediatizarea evenimentului public (curs opţional) – A.M. Teodorescu-
Mergi direct la: