CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intalnire pentru licenta?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Madalina_2309

Data de inscriere : 11/10/2009

Intalnire pentru licenta?  Empty
MesajSubiect: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 2:57 pm

Copiii care faceti licenta cu doamna Osman,

Avand in vedere ca este trecut de jumatatea lunii octombrie si noi nu am avut nicio intalnire cu doamna Osman, ma gandesc:

1. sa facem o lista oficiala a studentilor care isi dau licenta cu doamna Osman, eventual cu tot cu subiecte, si sa i-o trimitem. Presimt ca dumneaei nu are o lista stabila. Cand m-am inscris eu, mi-a spus ca e cam devreme pentru asta.

2. sa stabilim si noi o intalnire pentru licenta. Macar sa discutam subiectul, sa ne dea cateva indicatii si cei care poseda sa ii arate o lista bibliografica pentru a ne da directii ulterioare.

De acord?
Sus In jos
helenita

helenita

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitimeMier Noi 02, 2011 11:30 am

a vb cineva cu dna profesoara despre licenta?
Sus In jos
Madalina_2309

Data de inscriere : 11/10/2009

MesajSubiect: Re: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitimeMier Noi 02, 2011 6:22 pm

Da, am vorbit eu. I-am spus pe mail despre licenta pentru ca nimeni nu se mai sesiza pe forum de mai bine de doua saptamani de cand e postul. Am avut si o intalnire pe tema asta. Trimite-i un mail. Iti raspunde sigur.
Sus In jos
DianaVero

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitimeMar Noi 15, 2011 8:54 pm

Madalina imi spui si mie te rog ce mail are dna prof? ms
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitimeMier Noi 16, 2011 6:18 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intalnire pentru licenta?    Intalnire pentru licenta?  I_icon_minitime

Sus In jos

Intalnire pentru licenta?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mesaj pt licenta prof. Mesina
» Întâlnire licenţă - 7 dec
» intalnire licenta
» Intalnire licenta
» Amanare intalnire licenta-9 noiembrie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum