nominder
| Subiect: pentru avansati Sam Feb 27, 2010 8:32 pm | |
| Pentru cei avansaţi profa şi-a exprimant voinţa de a alcătui teme cu un grad de dificultate mai mare, în cazul în care vreţi să participaţi şi voi la curs şi chiar să plecaţi cu ceva de acolo. A menţionat că ar vrea să ne vadă la faţă măcar o dată înaintea examenului şi chiar cred că merită o apariţie, două, pentru că femeia e binevoitoare şi pusă pe treabă.Cei care nu aţi fost la cursul trecut, Amfiteatrul Condurache se află la etajul 4 al Facultăţii de Istorie. | |
|
Felicia
Mesaje : 130 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bacau/Bucuresti
| Subiect: Re: pentru avansati Dum Feb 28, 2010 7:57 am | |
| Imi spune si mie cineva cam ce s-a discutat la primul curs? | |
|
nominder
| Subiect: Re: pentru avansati Dum Feb 28, 2010 10:00 am | |
| A fost un curs introductiv; s-a discutat cam ce vrem de la acest curs (cum mulţi au constatat că nu prea s-a lipit germana de ei semestrul trecut, s-au exprimat pentru mai multe exerciţii gramaticale, pentru teme pentru acasă, etc.), profa a făcut o mică autobiografie din care nu am înţeles mai nimic (a vorbit exclusiv în germană, btw), fiecare din noi a zis două-trei vorbe despre sine, ne-a pus să citim câte o frază ca să vadă cam cum stăm la capitolul ăsta şi ne-a zis că, din moment ce nu avem deja o carte, vom continua după metoda xeroxat din manual şi distribuit la fiecare student. And that's about it. Ah şi avem şi o temă pentru data viitoare dar presupun că e valabilă doar pentru începători: pe o foaie distinctă să alcătuim propoziţii cu toate verbele pe care le ştim; ea le va corecta şi ni le va înapoia - este partizana concepţiei cf. căreia cel mai bine se învaţă din greşeli. | |
|
denisa
| Subiect: nominder request Dum Feb 28, 2010 10:45 pm | |
| - nominder a scris:
- Pentru cei avansaţi profa şi-a exprimant voinţa de a alcătui teme cu un grad de dificultate mai mare, în cazul în care vreţi să participaţi şi voi la curs şi chiar să plecaţi cu ceva de acolo. A menţionat că ar vrea să ne vadă la faţă măcar o dată înaintea examenului şi chiar cred că merită o apariţie, două, pentru că femeia e binevoitoare şi pusă pe treabă.Cei care nu aţi fost la cursul trecut, Amfiteatrul Condurache se află la etajul 4 al Facultăţii de Istorie.
Oblicesti?! Mi-a creat o aparenta mirobolanta modul in care iti vestegaluiesti capacitatile lingvistice in redactarea posturilor si am samaluit daca ai consimti sa participi la un cerc lingvistic al oamenilor de stiinta organizat de Catedra limbii romane contemporane a Universitatii de Metalingvistica. Daca esti interesata poti contacta persoana coordonatoare la numarul de telefon 0742982441 | |
|
nominder
| Subiect: Re: pentru avansati Mar Mar 02, 2010 4:32 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru avansati | |
| |
|