little_devil Sef de trib
| Subiect: Inscrieri optional Dum Feb 28, 2010 7:13 am | |
| Am sa reieau cererea Dianei si sa va rog, pe cei care vreti sa participati la acest optional , dar inca nu s-au "mobilizat", sa trimiteti un mail la little_devil752@yahoo.com cu numele vostru, si sa specificati daca vreti sa participati la acest curs permanent (pentru nota) sau doar sa asistati (vizitatori from time to time) | |
|
nominder
| Subiect: Re: Inscrieri optional Dum Feb 28, 2010 10:17 am | |
| Presupun că dacă i-am trimis deja Dianei nu mai trebuie să îţi trimitem şi ţie, nu? | |
|
little_devil Sef de trib
| |
little_devil Sef de trib
| |
little_devil Sef de trib
| Subiect: Re: Inscrieri optional Mar Mar 02, 2010 9:02 pm | |
| Conform mailurilor primite DE MINE pana acum situatia e urmatoarea: Inscrisi nota:Andrei Alexandra-Georgiana Dima Diana Dorin Georgiana Hamza Loredana Elena Ionita Andreea Lupu Cristina Manole Adina Mihaela Marin Daniela-Silvia Petrescu Cristina-Anca Radu Andreea Nicoleta Rus Irina-Gabriela Tanasescu Ana-Maria Traistaru Alexandra-Maria Inscrisi pt asistare:Anghel Maria-Andreea Coman Oana Costea Ioana Dumitru Maria-Aura Melinte Alina Panturu Bianca Maria Pîrva Corina Ruxandra Vasile Augustina Mihaela Va rog intelegeti ca daca nu imi trimiteti mail mie (little_devil752@yahoo.com) nu veti aparea ca inscrisi la acest optional | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inscrieri optional | |
| |
|