CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Inscrieri optional

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Data de inscriere : 09/10/2009

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitimeDum Feb 28, 2010 7:13 am

Am sa reieau cererea Dianei si sa va rog, pe cei care vreti sa participati la acest optional , dar inca nu s-au "mobilizat", sa trimiteti un mail la little_devil752@yahoo.com cu numele vostru, si sa specificati daca vreti sa participati la acest curs permanent (pentru nota) sau doar sa asistati (vizitatori from time to time)
Sus In jos
nominder

nominder

Data de inscriere : 10/10/2009

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Re: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitimeDum Feb 28, 2010 10:17 am

Presupun că dacă i-am trimis deja Dianei nu mai trebuie să îţi trimitem şi ţie, nu?
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Re: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitimeDum Feb 28, 2010 5:19 pm

Teoretic nu... insa inca nu am facut rost de lista de la ea
Oricum, deocamdata nu. Daca e cazul am sa postez eu un mesaj (sper totusi sa nu fie cazul Rolling Eyes )
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Re: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitimeLun Mar 01, 2010 9:13 pm

Dagi colegi (participanti la optionalul de Tehnici de prezentare orala)
Sunt nevoita sa va cer celor care ati trimis optiunile voastre Dianei Dima sa mi le trimiteti si mie, deoarece nu pot sa obtin lista de la ea. Exclamation Astept e-mailul vostru cu numele si optiunea (pt. nota sau asistare)la little_devil752@yahoo.com Exclamation .
In plus m-am gandit ca ar fi indicat sa atasam si o poza numelui nostru (intrucat din ce am inteles eu de la dl. profesor, acesta vrea sa ne faca un fel de "fisa"). Asadar astept numele optiunea si eventual poza voastra cat mai curand posibil (de preferat pana miercuri).
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Re: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 9:02 pm

Conform mailurilor primite DE MINE pana acum situatia e urmatoarea:
Inscrisi nota:

Andrei Alexandra-Georgiana
Dima Diana
Dorin Georgiana
Hamza Loredana Elena
Ionita Andreea
Lupu Cristina
Manole Adina Mihaela
Marin Daniela-Silvia
Petrescu Cristina-Anca
Radu Andreea Nicoleta
Rus Irina-Gabriela
Tanasescu Ana-Maria
Traistaru Alexandra-Maria

Inscrisi pt asistare:
Anghel Maria-Andreea  
Coman Oana
Costea Ioana
Dumitru Maria-Aura
Melinte Alina
Panturu Bianca Maria
Pîrva Corina Ruxandra
Vasile Augustina Mihaela

Va rog intelegeti ca daca nu imi trimiteti mail mie (little_devil752@yahoo.com) nu veti aparea ca inscrisi la acest optional Exclamation
Sus In jos
Continut sponsorizat

Inscrieri optional Empty
MesajSubiect: Re: Inscrieri optional   Inscrieri optional I_icon_minitime

Sus In jos

Inscrieri optional
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» lista inscrieri
» ABSENTE & inscrieri !!!
» Oferta optional
» Materiale optional
» Proiect optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: Tehnici de prezentare orală în RP (c. opţional) – R. Bîlbîie-
Mergi direct la: