admin Sef de trib
| Subiect: ABSENTE & inscrieri !!! Lun Noi 01, 2010 10:30 pm | |
| "Stimati studenti, va rog sa ma informati urgent cu privire la situatia inscrierilor la cursul facultativ de limba engleza. Am primit recent un mesaj din partea titularului de curs, doamna asist. univ. Carmen Bobocescu (adresa in cc), care este ingrijorata de absenta dumneavoastra la curs. In cazul in care nu sunt inscrisi, va rog sa ma instiintati, va trebui sa informez oficial Catedra de limbi moderne aplicate. Va multumesc, Conf. dr. Adela Rogojinaru" Asadar... este cineva care participa in mod activ la acest curs? (sau poate ar vrea sa o faca ) | |
|
stanciucu.sabina
| Subiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!! Mar Noi 02, 2010 6:27 am | |
| Eu nu sunt inscrisa,am doar o intrebare: la ce nivel se face cursul? | |
|
Roxi
| Subiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!! Joi Noi 04, 2010 7:36 pm | |
| - stanciucu.sabina a scris:
- Eu nu sunt inscrisa,am doar o intrebare: la ce nivel se face cursul?
Eu am fost o singura data, am impresia ca era primul curs, la care a vrut sa ne testeze nivelul si am inceput cu exercitii de la foarte simple (cu Present si Past Simple / Continous) si ajunsesem pana la Present sau Past Perfect, nu mai tin minte exact. Dupa asta nu stiu ce s-a mai facut, pentru ca nu am mai mers. Pentru examenul pe primul semestru am fi avut de facut 6 writinguri (scrisoare de intentie si CV Europass, 2 scrisori informal si 2 eseuri ), iar pe semestrul doi am fi putut sa echivalam cu examenul Cambridge. Deci presupun ca se facea la un nivel destul de scazut | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!! | |
| |
|