CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ABSENTE & inscrieri !!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

ABSENTE & inscrieri !!! Empty
MesajSubiect: ABSENTE & inscrieri !!!   ABSENTE & inscrieri !!! I_icon_minitimeLun Noi 01, 2010 10:30 pm

"Stimati studenti,

va rog sa ma informati urgent cu privire la situatia inscrierilor la cursul facultativ de limba engleza.

Am primit recent un mesaj din partea titularului de curs, doamna asist. univ. Carmen Bobocescu (adresa in cc), care este ingrijorata de absenta dumneavoastra la curs.

In cazul in care nu sunt inscrisi, va rog sa ma instiintati, va trebui sa informez oficial Catedra de limbi moderne aplicate.

Va multumesc,
Conf. dr. Adela Rogojinaru"

Asadar... este cineva care participa in mod activ la acest curs? (sau poate ar vrea sa o faca Cool )
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!!   ABSENTE & inscrieri !!! I_icon_minitimeMar Noi 02, 2010 6:27 am

Eu nu sunt inscrisa,am doar o intrebare: la ce nivel se face cursul?
Sus In jos
Roxi

Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!!   ABSENTE & inscrieri !!! I_icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 7:36 pm

stanciucu.sabina a scris:
Eu nu sunt inscrisa,am doar o intrebare: la ce nivel se face cursul?

Eu am fost o singura data, am impresia ca era primul curs, la care a vrut sa ne testeze nivelul si am inceput cu exercitii de la foarte simple (cu Present si Past Simple / Continous) si ajunsesem pana la Present sau Past Perfect, nu mai tin minte exact. Dupa asta nu stiu ce s-a mai facut, pentru ca nu am mai mers. Pentru examenul pe primul semestru am fi avut de facut 6 writinguri (scrisoare de intentie si CV Europass, 2 scrisori informal si 2 eseuri Question ), iar pe semestrul doi am fi putut sa echivalam cu examenul Cambridge. Deci presupun ca se facea la un nivel destul de scazut Neutral
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ABSENTE & inscrieri !!!   ABSENTE & inscrieri !!! I_icon_minitime

Sus In jos

ABSENTE & inscrieri !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» lista inscrieri
» Inscrieri optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: SEMESTRUL 1 (an 2) :: Limba engleză - C. Bobocescu (facultativ)-
Mergi direct la: