CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Grup participanti optional

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Data de inscriere : 09/10/2009

Grup participanti optional Empty
MesajSubiect: Grup participanti optional   Grup participanti optional I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 7:53 pm

Am trimis o invitatie in grup tuturor* participantilor la acest optional(inclusiv vizitatorilor). Daca va 'simtiti' participanti, dar nu ati primit invitatie va rog trimiteti-mi un mesaj.
* mai putin Radu Andreea Nicoleta a carei adresa de mail nu am gasit-o (si o rog pe aceasta cale sa imi trimita un mail pt. a-i trimite si ei invitatie)
Sus In jos
Deea

Deea

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Grup participanti optional   Grup participanti optional I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 11:54 am

little_devil a scris:
Am trimis o invitatie in grup tuturor* participantilor la acest optional(inclusiv vizitatorilor). Daca va 'simtiti' participanti, dar nu ati primit invitatie va rog trimiteti-mi un mesaj.
* mai putin Radu Andreea Nicoleta a carei adresa de mail nu am gasit-o (si o rog pe aceasta cale sa imi trimita un mail pt. a-i trimite si ei invitatie)

Am primit invitatie si m-am inscris Very Happy
Ms!
Pentru orice eventualitate, mailul meu este deea_blueheart@yahoo.com
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Grup participanti optional   Grup participanti optional I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 6:24 pm

Eu n-am primit invitatia Razz.
Sus In jos
andreeaS

Data de inscriere : 04/03/2010

MesajSubiect: Re: Grup participanti optional   Grup participanti optional I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:17 pm

nici eu nu am primit invite ...si dupa cum am mai spus...eu sunt doar in vizita
dee_light_906@yahoo.com
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Grup participanti optional   Grup participanti optional I_icon_minitime

Sus In jos

Grup participanti optional
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Listă participanți
» Materiale Optional
» Inscrieri optional
» Oferta optional
» Materiale optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: Tehnici de prezentare orală în RP (c. opţional) – R. Bîlbîie-
Mergi direct la: