Loredana
Mesaje : 52 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: mesaj profa toplean Lun Mai 17, 2010 4:04 pm | |
| Te rog mult sa dai mai departe (tuturor, daca poti) acest e-mail. Nu, nu am spus ca nu se face, nici vorba de asa ceva. Probabil ca s-a produs, intr-adevar, o greseala (desi nu stiu ce anume din discursul meu a generat aceasta neintelegere; chiar m-a intrebat o colega de-a voastra, la finele celui de-al doilea seminar de lunea trecuta, daca si saptamana asta facem acelasi lucru - adica recapitulare - , si i-am raspuns, tare si raspicat, ca "da"). As vrea, de asemenea, sa le spui celor care n-au apucat sa vina la seminar sa-mi trimita e-mail-uri daca au nelamuriri in legatura cu materia; si - aspect important - sa ajunga la ei ceea ce v-am dictat la seminarul trecut (cum sa alcatuiesti un subiect de sinteza, etc.) Imi pare rau ca s-a inteles gresit fiindca a fost, din cate stiu eu, ultimul seminar (dedicat celor din grupa a III-a). Deci, ca sa fie clar: 1. astept e-mail-uri cu nelamuririle voastre in legatura cu materia de curs si de seminar; 2. va rog sa faceti tot posibilul ca setul de "reguli" pe care l-am dictat colegilor in seminariile de lunea trecuta sa ajunga la toata lumea; 3. saptamana trecuta am mai adaugat un text la dosarul cu bibliografia de curs (T. Lebedeva). Mult succes si numai bine! / AT adresa profei: adela.toplean@gmail.com | |
|