CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

mesaj profa Rogojinaru

In jos 
+2
alecsN
admin
6 participanți
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

mesaj profa Rogojinaru Empty
MesajSubiect: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMar Oct 27, 2009 9:07 am

Dragi studenti,

vedeti mesajul de mai jos, profesorul titular pentru cursul de limba germana, in regim facultativ, este doamna profesor IUNIA MARTIN, adresa de email
iunia_m@yahoo.com

Rog un reprezentant al grupei de limba germana sa ia legatura cu dumneaei pentru stabilirea orelor de curs.

Rog, de asemenea, grupa de avansati la limba germana sa urmeze cursul obligatoriu de engleza sau franceza (nivel avansat), sunt prea putini sa formeze o grupa distincta. Pot continua insa limba germana in regim facultativ.

Va informez ca sediul Catedrei de limba germana este in cladirea Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din strada Pitar Mos, nr. 7-13.

Mult succes tuturor,
Conf. dr. Adela Rogojinaru
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 12:25 pm

Am trimis mesaj doamnei Martin Iunia in legatura cu orele de germana facultativ incepatori.Astept raspuns cu ziua in care se poate intalni cu noi.Am sa va anunt.
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 12:29 pm

Am rugat-o sa-mi spuna cand se poate intalni atat cu grupa de incepatori germana, cat si cu grupa de avansati.Very Happy
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 12:55 pm

Dragi colegi, profa Martin Iunia de limba germana a avut amabilitatea de a-mi raspunde si ne roaga sa ne alegem dintre:
Luni 16-18
Marti 10-12
Vineri 16-18. Deliberati si alegeti! Eu sustin ziua de luni.Very Happy
P.S. : "As vrea sa tinem ore in Pitar Mos pentru ca lucram cu CD-uri si acolo avem toate conditiile.
CRP, nu mi s-a spus nimic despre vreo grupa de avasati, eu am incuviintat sa preiau doar un curs de limba a 3-a si voi face cu incepatori, de la 0." -profa Martin Iunia
Astept raspuns din partea voastra cat mai repede!
Sus In jos
Felicia

Felicia

Localizare : Bacau/Bucuresti

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 2:12 pm

Eu votez pentru ziua de luni Rolling Eyes
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 2:40 pm

Clar, ziua de luni Very Happy
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 2:47 pm

Da, luni ar fi perfect, i know.Doar ca e posibil sa facem si cu cei de la Studii Europene si am inteles k la ei cel mai bine ar fi vineri.Dar noi ne tinem tari si sustinem in continuare ziua de luni.Very Happy Astept raspuns de la profa dak intr-adevar trebuie sa ne combinam cu cei de la SE.Va anunt.Smile
Sus In jos
Felicia

Felicia

Localizare : Bacau/Bucuresti

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 2:49 pm

Come on, cine merge vineri de la 4 la 6? Mai sunt oameni care pleaca acasa.. In niciun caz n-or sa ramana pentru germana... Neutral
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMier Oct 28, 2009 8:49 pm

Stiu ca majoritatea vrea luni, insa avem o problema...Intrucat vom face cursul de incepatori cu cei de la Studii Europene, dupa ce doamna profesoara ne-a dat de ales dintre intervalele
Luni 16-18
Marti 10-12
Vineri 16-18, colegii nostri de la Studii Europene ne-au comunicat ca sunt liberi doar vineri de la 16 la 18. Desi o colega de la Studii Europene i-a propus alte intervale ca
Luni 8-10
Miercuri 8-10 / 14-16
Joi 12-14 / 14-16 / 18-20, doamna Martin nu este disponibila.Asa ca nu avem ce face, trebuie sa ne conformam... Sad
P.S.: "CRP, m-am interesat in legatura cu grupa de avansati/ avansate: au posibilitatea de a se prezenta la examenul de la sfarsitul semestrului pentru a obtine o nota. Eu voi face curs cu si pentru incepatori, asa cum am anuntat."-doamna Martin Iunia...
Sorry, guys...Sad
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeJoi Oct 29, 2009 3:56 pm

Dragi colegi, am vorbit cu reprezentanta celor de la Studii Europene si mi-a confirmat ca singura zi in care sunt disponibili pentru a participa la cursurile facultative de limba germana este vineri intre 16 si 18.Personal, voi renunta la acest curs.Colega de la Studii mi-a comunicat ca exista curs facultativ de portugheza incepatori,iar ei sunt programati pt miercuri de la 14 la 16.Am rugat-o sa se intereseze daca facem tot impreuna cu ei si daca
raspunsul este afirmativ, eu voi opta pentru acesta.Va rog sa-mi spuneti daca ii spun doamnei profesoare Martin ca exista o grupa pentru facultativul de germana incepatori care se va tine vinerea intre 16 si 18, la Pitar Mos.Astept raspuns!!!
Sus In jos
Geor

Geor

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : slobozia

MesajSubiect: :)   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 11:44 am

Eu nu pot vinerea la ora aia ....pt ca plek aks ...deci vin si eu cu u la portugheza ... Very Happy
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 11:47 am

ok,te anunt imediat ce imi raspunde colega de la Studii Europene.Smile
Sus In jos
roxana

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 3:12 pm

si eu sunt de acord cu ziua de luni.am si o a doua facultate si clar nu pot marti....iar vineri...fratilor si surorilor...e inceput de sfarsit de saptamana:P Wink) cine vrea sa vina vinerea doar pentru aia??... mai si pleaca lumea acasa...ganditi-va bine...
Sus In jos
Geor

Geor

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 3:32 pm

eu vreau luni...daca nu se poate luni ma duc la portugheza ca eu vreau vinerea acasa si la 18 nu mai e nici un autobuz sa plec eu acasa ... deci daca nu se poate la revedere germana:)
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeLun Noi 02, 2009 8:26 pm

Dragi colegi, am stabilit cu doamna Martin ca cei de la germana facultativ-incepatori veti avea ora intre 16 si 18 in fata Catedrei de Germana din Pitar Mos.It's a deal!Be there!!
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeLun Noi 02, 2009 8:31 pm

Vorbeam despre ziua de vineri.Scuze.Very Happy
Sus In jos
Geor

Geor

MesajSubiect: :)   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeMar Noi 03, 2009 7:56 am

sa ma anunti knd mergem la portugheza:D
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitimeLun Dec 07, 2009 4:51 pm

Este cineva care merge/ a mers in mod mai mult sau mai putin regulat la germana Question
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: mesaj profa Rogojinaru   mesaj profa Rogojinaru I_icon_minitime

Sus In jos

mesaj profa Rogojinaru
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» mesaj profa toplean
» carte profa
» flori profa
» E-mail profa
» mail de la profa de spaniola

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum