CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
mish

Data de inscriere : 02/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitimeMar Iun 01, 2010 7:13 pm

Toti cei care si-au facut blog, sa nu care cumva sa il stearga, pt ca dl Perpelea vrea sa strangem adresele si sa i le trimitem pentru a urmari si electronic in timp ce corecteaza...pana mea. Ideea e ca tre sa imi tr cat mai rpd pe mail adresa blogului(link), nume, prenume si grupa.ADRESA MEA miha_zaharia20@yahoo.com
Sus In jos
Anca

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitimeMier Iun 02, 2010 6:35 am

.. sper ca dupa "ultima dorinta", natura isi va urma cursul firesc.. Twisted Evil
Sus In jos
little_devil
Sef de trib
Sef de trib
little_devil

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitimeMier Iun 02, 2010 12:29 pm

Daca nu, putem ajuta si noi putin natura... Twisted Evil
Sus In jos
carmenangela

Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitimeMier Iun 02, 2010 6:49 pm

deci... ce trebuie sa-i trimitem? adresa noastra si/sau adresa blog-ului? tb sa-i trimitem individual sau se vor strange toate adresele si i le va trimite cineva?
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitimeMier Iun 02, 2010 7:06 pm

Ii trimiti Mihaelei pe adresa: miha_zaharia20@yahoo.com : adresa blogului(link) tau, nume, prenume si grupa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!   O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!! I_icon_minitime

Sus In jos

O ultima dorinta a lui Perpelea!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» mail perpelea
» Materie examen
» Cursuri TC

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: METODE DE CERCETARE ÎN ŞTIINŢELE SOCIALE (c) – N. Perpelea-
Mergi direct la: