CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Restante/Mariri

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
FloryRadu

FloryRadu

Data de inscriere : 03/11/2009

Restante/Mariri Empty
MesajSubiect: Restante/Mariri   Restante/Mariri I_icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 11:17 am

Are cineva idee cand se dau restantele si maririle la Metode de cercetare? Pe lista cu programari nu exista, iar la secretariat informatia n-a ajuns inca....
Sus In jos
Flavia

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Petrosani / Bucuresti

Restante/Mariri Empty
MesajSubiect: Re: Restante/Mariri   Restante/Mariri I_icon_minitimeVin Sept 03, 2010 8:38 am

Din cate am inteles, Perpelea nu da mariri/restante pentru ca nu prea e cazul.
Sus In jos
Betty

Data de inscriere : 10/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti/Bucuresti

Restante/Mariri Empty
MesajSubiect: Re: Restante/Mariri   Restante/Mariri I_icon_minitimeVin Sept 03, 2010 2:33 pm

Eu am intrebat`o ieri pe D`soara Ratcu si mi`a spus ca Perpelea nu prea da mariri/restante ca nu prea e cazul (el neavand restanieri;) ). totusi, mi`a zis ca pot stabili personal o data. asa ca poti vorbi cu el daca te intereseaza marire:)
Sus In jos
FloryRadu

FloryRadu

Data de inscriere : 03/11/2009

Restante/Mariri Empty
MesajSubiect: Re: Restante/Mariri   Restante/Mariri I_icon_minitimeSam Sept 04, 2010 12:05 pm

Intre timp am verificat si eu listele cu note si, intradevar, sunt in total 5 restantieri, printre care si eu... nu am venit la exam pt ca mai sunt la o facultate si mi s-au suprapus examenele... Mersi mult, dar in cazul asta mai bine dau restanta anul viitor cu cei de anul 1...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Restante/Mariri Empty
MesajSubiect: Re: Restante/Mariri   Restante/Mariri I_icon_minitime

Sus In jos

Restante/Mariri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sesiune restante modul an 3
» mail de la prof. Mesina (restanțe)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: METODE DE CERCETARE ÎN ŞTIINŢELE SOCIALE (c) – N. Perpelea-
Mergi direct la: