| mail de la prof. Mesina (restanțe) | |
|
+8Alexandra Andrei deeyah irinadb24 Corin admin helenita Clau Diu maria olaru 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
maria olaru
Mesaje : 30 Data de inscriere : 09/10/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: mail de la prof. Mesina (restanțe) Sam Iul 02, 2011 1:29 pm | |
| "În septembrie veţi da restanţa sub formă de examen scris, din materia de curs şi de seminar, în data de 17 septembrie, orele 12.00-14.00. Vă rog să îl anunţaţi pe şeful dvs. de an (nu ştiu cine mai este acum) să îmi scrie pentru programul de restanţe şi măriri. Numai bine, Laura Mesina"
Ultima editare efectuata de catre maria olaru in Sam Iul 02, 2011 2:05 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
maria olaru
Mesaje : 30 Data de inscriere : 09/10/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Sam Iul 02, 2011 1:39 pm | |
| ah, lucrările vor fi discutate tot atunci
Ultima editare efectuata de catre maria olaru in Dum Iul 03, 2011 2:11 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Clau Diu
Mesaje : 46 Data de inscriere : 30/01/2011 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti acum
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Sam Iul 02, 2011 10:30 pm | |
| grozav.... suna fabulos ... | |
|
| |
helenita
Mesaje : 158 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Dum Iul 03, 2011 12:07 pm | |
| | |
|
| |
admin Sef de trib
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 07, 2011 11:20 am | |
| Intradevar e foarte confuza situatia sefului de an... mail ales daca avem in vedere ca in ultimul mail (postat de ana maria, dar trimis atat ei cat si mie) partea neinclusa in mesajul pentru toti studentii era "Mulţumesc pentru sprijin, Georgianei inclusiv pentru faptul că a dus lucrarile parţiale pentru Retorică la Centrul ID!" Deci mailul meu il are... o vaga senzatie ca sunt sefa de an are... insa ce vrea n-am inteles. Sa-i trimit mail pentru.. program? Programul vad ca l-a spus: 17 sept, orele 12-14. Poate vacanta si-a spus cuvantul si asupra mea, dar zau, chiar nu inteleg ce vrea. Se ofera cineva sa traduca?? | |
|
| |
Clau Diu
Mesaje : 46 Data de inscriere : 30/01/2011 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti acum
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 07, 2011 11:49 am | |
| spune-i ca data stabilita este potrivita... si cam atat... cred ca intelege.... macar semiotic ) | |
|
| |
Corin
Mesaje : 70 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 07, 2011 11:52 am | |
| ai putea sa o intrebi daca pentru marire se da tot examen scris pentru ca ea a vorbit doar de restante in e-mail | |
|
| |
irinadb24
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Lun Iul 18, 2011 10:12 am | |
| Imi poate da si mie cineva niste cursuri? | |
|
| |
deeyah
Mesaje : 191 Data de inscriere : 10/10/2009 Varsta : 34 Localizare : vrancea
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Lun Iul 18, 2011 12:23 pm | |
| ar fi extraordinar daca cineva ar posta niste cursuri...ca nu avem nimic... | |
|
| |
Clau Diu
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mar Iul 19, 2011 6:56 am | |
| ar fi de neimaginat sa iti fi procurat si tu cursurile pe parcursul anului... sunteti o serie de chipuri care cersiti constant pe forum pomana... putina demnitate si bun simt | |
|
| |
Alexandra Andrei
Mesaje : 201 Data de inscriere : 06/11/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucureşti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mar Iul 19, 2011 8:42 am | |
| Roar! Fii rău! P.S. "Roar"-ul e Ana-Maria Neacșu !
Ultima editare efectuata de catre Alexandra Andrei in Mar Iul 19, 2011 6:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
sunrise89
Mesaje : 94 Data de inscriere : 11/10/2009 Varsta : 35 Localizare : GR 2
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mar Iul 19, 2011 12:10 pm | |
| Claudiu,din moment ce se cer constant in timpul anului cursurile ,cat si inainte de examene si nu plezneste nimeni de bunatate ,intelegere si compasiune fata de colegi,cred ca are dreptul sa intrebe ceea ce o intereseaza,poate poate se trezeste cineva dimineata si vede postul si zice "hai frate sa fac si eu o fapta buna azi,ca tot am luat examenul si am media 9,99999999 pe anu II". | |
|
| |
deeyah
Mesaje : 191 Data de inscriere : 10/10/2009 Varsta : 34 Localizare : vrancea
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mar Iul 19, 2011 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Clau Diu
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mier Iul 20, 2011 6:58 am | |
| E dreptul ei sa zica, ceara, faca ce o vrea pe forum...e democratie si pentru ea... pur si simplu incercam sa o ajut... am bunatatea sa ii dau un sfat... insistenta dincolo de limita rezonabilului duce la penibilitate... nu are rost sa intru in polemica ... o zi buna | |
|
| |
ina_lup
Mesaje : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Mier Iul 20, 2011 9:57 am | |
| hei, sunteti de acord sa dam restanta la Mesina oricand, pana in 10 septembrie va rog? Problema mea este ca am avion pe 12 septembrie si as fi vrut sa apuc macar sa imi dau toate restantele pe care le am, nu vorbesc si de rezultate:)) M-ati ajuta foarte mult daca ar fi ok asa si ar fi de acord si profa..... Multumeeeesc! | |
|
| |
irinadb24
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 8:32 am | |
| aaa,ce insistenta? astia care nu vor sa ajute sunt niste penibili si limitati | |
|
| |
Clau Diu
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 9:22 am | |
| esti un personaj trist... | |
|
| |
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 1:41 pm | |
| - irinadb24 a scris:
- aaa,ce insistenta? astia care nu vor sa ajute sunt niste penibili si limitati
Claudiu are dreptate. Aceleasi persoane cer intotdeauna, la orice materie, macar un curs - doua ca poate-poate. De ce sunt penibili si limitati ca vor sa-si petreaca vacanta fara sa scaneze cursuri pt rataciti? Cred ca voi aveti niste pretentii mult prea ridicate. @ Ina: Avem restanta si la Semiotica pana in 10 septembrie, daca nu ma insel... Sorry, nu sunt de acord, nu ar fi ok sa dam doua examene grele in aceeasi perioada, in caz ca mai sunt nefericiti ca mine | |
|
| |
Alexandra Andrei
Mesaje : 201 Data de inscriere : 06/11/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucureşti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 2:27 pm | |
| Lasă, Alexandra, dragă. Injuriile astea irelevante dau o senzație percutantă de altruism. Trebuie să-nțelegem. | |
|
| |
irinadb24
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 2:29 pm | |
| eu zic sa'ti vezi de viata claudiu in loc sa stai pe forum degeaba si sa comentezi...si mai aveti 2 luni pana la restante, ce conteaza daca dati semiotica si mesina in aceeasi saptamana?daca nu intra atata informatie in capu vostru stati acasa. ina, mai bine vorbesti cu profa direct. | |
|
| |
irinadb24
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Joi Iul 21, 2011 2:47 pm | |
| si examenul la semiotica din cate stiu nu e stabilit asa ca putem sa-l punem la cateva zile distanta de mesina. | |
|
| |
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Vin Iul 22, 2011 2:05 pm | |
| - irinadb24 a scris:
- si examenul la semiotica din cate stiu nu e stabilit asa ca putem sa-l punem la cateva zile distanta de mesina.
Din moment ce Mesina l-a stabilit pe data de 17, de ce sa schimbati voi data asa din senin cand poate altii au siiiii alte restante? Data a fost stabilita deja de ceva timp, poate se trezeste si Rogo sa il puna tot pana in 10 si tot asa. Nu mi se pare normal sa stabileasca nu stiu cine prin mail o alta data, mai ales ca nimeni altcineva nu a zis ca ar fi de acord. Asa ca pastreaza-ti sfaturile pt tine si citeste la topicul pt semiotica: e posibil pe 8-9 septembrie sa fie stabilit examenul de restanta. | |
|
| |
ina_lup
Mesaje : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Dum Iul 24, 2011 3:07 pm | |
| da, am "siiiiiiiii" alte restante de care trebuie sa ma ocup. nu am zis ca vreau sa dam acest examen mai devreme pentru ca a inflorit un copac azi. am avut aceasta rugaminte la toate celelalte materii la care am restante pentru ca vreau sa plec din tara, si daca se poate, sa nu ma mai intorc. tocmai din acest motiv rugamintea mea este foarte serioasa si bazata pe motive bine intemeiate. de ce m-am trezit eu ca vreau sa schimb o data deja stabilita de profa? pentru ca datele in care se dau restantele sunt stabilite de studenti, nu de profesori. nu pot sa plec din tara daca nu dau examenele pentru ca ma transfer la o alta facultate. de aceea va rog frumos sa incercam sa gasim o solutie de mijloc pentru a rezolva dilema. multumesc | |
|
| |
Clau Diu
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Lun Iul 25, 2011 4:51 pm | |
| nu-ti mai place Romania hmmnnn.... ei lasa ca te tinem noi in tara ) | |
|
| |
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) Lun Iul 25, 2011 5:07 pm | |
| - ina_lup a scris:
- da, am "siiiiiiiii" alte restante de care trebuie sa ma ocup. nu am zis ca vreau sa dam acest examen mai devreme pentru ca a inflorit un copac azi. am avut aceasta rugaminte la toate celelalte materii la care am restante pentru ca vreau sa plec din tara, si daca se poate, sa nu ma mai intorc. tocmai din acest motiv rugamintea mea este foarte serioasa si bazata pe motive bine intemeiate. de ce m-am trezit eu ca vreau sa schimb o data deja stabilita de profa? pentru ca datele in care se dau restantele sunt stabilite de studenti, nu de profesori. nu pot sa plec din tara daca nu dau examenele pentru ca ma transfer la o alta facultate. de aceea va rog frumos sa incercam sa gasim o solutie de mijloc pentru a rezolva dilema. multumesc
Ok, imi cer scuze ca am fost putin acida. Incercam sa gasim o cale de mijloc sa iti poti rezolva si tu problemele si sa fie ok pt toata lumea. Vorbeste cu Mesina si vezi cand poate stabili o alta data asa incat sa-ti convina si tie :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mail de la prof. Mesina (restanțe) | |
| |
|
| |
| mail de la prof. Mesina (restanțe) | |
|