CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

tema franceza

In jos 
+2
neacsu_criss
Anca
6 participanți
AutorMesaj
Anca

Data de inscriere : 15/10/2009

tema franceza Empty
MesajSubiect: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeVin Noi 26, 2010 3:14 pm

Din lipsa de inspiratie si din dorinta de a ne slefui pronuntia, am hotarat impreuna cu dna profesoara ca la fiecare curs de-acum incolo sa prezentam oral o personalitate franceza..(cine a fost, ce a facut, de ce ne place.. daca e scriitor, filozof etc sa cam avem macar o carte de-a lui citita, daca nu e scriitor, macar sa nu fie Sarkozy Very Happy )

Pentru ca am fost mai multi care am vrea sa vorbim despre cantareti/cantarete, profa a spus sa facem o categorie separata, "La chansonnette française". Pe langa informatii legate de artisti, trebuie sa aducem si cate o melodie -reprezentativa- impreuna cu versurile sale (le vom asculta la casetofonul doamnei profesoare).
F: Édith Piaf, Juliette Gréco ( Les Feuilles mortes), Patricia Kaas (Mademoiselle Chante le Blues, Mon Mec a Moi)
M: Jacques Brel (Ne Me Quitte Pas, Amsterdam, La Valse à Mille Temps, Les vieux, Les Bourgeois), Joe Dassin (Et si tu n'existais pas, L'été indien), Charles Aznavour (La bohème, Bon Anniversaire, Et moi dans mon coin), Renaud, Yves Montand, Georges Brassens, Georges Moustaki (Le Meteque)

PS: Daca nu vreti sa riscati ca altcineva sa va fi "luat" personalitatea, scrieti aici cand va hotarati asupra uneia.

Bonne chance!
Sus In jos
neacsu_criss

neacsu_criss

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeVin Noi 26, 2010 7:44 pm

Lara Fabian nu se poate????
Anca a scris:
Din lipsa de inspiratie si din dorinta de a ne slefui pronuntia, am hotarat impreuna cu dna profesoara ca la fiecare curs de-acum incolo sa prezentam oral o personalitate franceza..(cine a fost, ce a facut, de ce ne place.. daca e scriitor, filozof etc sa cam avem macar o carte de-a lui citita, daca nu e scriitor, macar sa nu fie Sarkozy Very Happy )

Pentru ca am fost mai multi care am vrea sa vorbim despre cantareti/cantarete, profa a spus sa facem o categorie separata, "La chansonnette française". Pe langa informatii legate de artisti, trebuie sa aducem si cate o melodie -reprezentativa- impreuna cu versurile sale (le vom asculta la casetofonul doamnei profesoare).
F: Édith Piaf, Juliette Gréco ( Les Feuilles mortes), Patricia Kaas (Mademoiselle Chante le Blues, Mon Mec a Moi)
M: Jacques Brel (Ne Me Quitte Pas, Amsterdam, La Valse à Mille Temps, Les vieux, Les Bourgeois), Joe Dassin (Et si tu n'existais pas, L'été indien), Charles Aznavour (La bohème, Bon Anniversaire, Et moi dans mon coin), Renaud, Yves Montand, Georges Brassens, Georges Moustaki (Le Meteque)

PS: Daca nu vreti sa riscati ca altcineva sa va fi "luat" personalitatea, scrieti aici cand va hotarati asupra uneia.

Bonne chance!
Laughing Laughing
Sus In jos
http://cryitinika.hi5.com
Anca

Data de inscriere : 15/10/2009

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeSam Noi 27, 2010 8:23 am

ba da, se poate orice, numai sa fie de nationalitate franceza
Sus In jos
Buddafly

Buddafly

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : Barlad/Bucuresti

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeVin Dec 03, 2010 11:26 am

eu il fac pe Alain Souchon Very Happy
Sus In jos
Loredana

Loredana

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 1:27 pm

Alizée Jacotey is taken afro
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeSam Dec 04, 2010 6:08 pm

Simone de Beauvoir Smile
Sus In jos
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitimeDum Dec 05, 2010 8:50 am

Eu mi-am ales Mireille Mathieu.pupici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

tema franceza Empty
MesajSubiect: Re: tema franceza   tema franceza I_icon_minitime

Sus In jos

tema franceza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» tema finala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: SEMESTRUL 1 (an 2) :: Limba franceză – L. Reus (facultativ)-
Mergi direct la: