CRP- FAC. LITERE-U.B. Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 - |
|
| tema franceza | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anca
| Subiect: tema franceza Vin Noi 26, 2010 3:14 pm | |
| Din lipsa de inspiratie si din dorinta de a ne slefui pronuntia, am hotarat impreuna cu dna profesoara ca la fiecare curs de-acum incolo sa prezentam oral o personalitate franceza..(cine a fost, ce a facut, de ce ne place.. daca e scriitor, filozof etc sa cam avem macar o carte de-a lui citita, daca nu e scriitor, macar sa nu fie Sarkozy ) Pentru ca am fost mai multi care am vrea sa vorbim despre cantareti/cantarete, profa a spus sa facem o categorie separata, "La chansonnette française". Pe langa informatii legate de artisti, trebuie sa aducem si cate o melodie -reprezentativa- impreuna cu versurile sale (le vom asculta la casetofonul doamnei profesoare). F: Édith Piaf, Juliette Gréco ( Les Feuilles mortes), Patricia Kaas (Mademoiselle Chante le Blues, Mon Mec a Moi) M: Jacques Brel (Ne Me Quitte Pas, Amsterdam, La Valse à Mille Temps, Les vieux, Les Bourgeois), Joe Dassin (Et si tu n'existais pas, L'été indien), Charles Aznavour (La bohème, Bon Anniversaire, Et moi dans mon coin), Renaud, Yves Montand, Georges Brassens, Georges Moustaki (Le Meteque) PS: Daca nu vreti sa riscati ca altcineva sa va fi "luat" personalitatea, scrieti aici cand va hotarati asupra uneia. Bonne chance! | |
| | | neacsu_criss
Mesaje : 72 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: tema franceza Vin Noi 26, 2010 7:44 pm | |
| Lara Fabian nu se poate???? - Anca a scris:
- Din lipsa de inspiratie si din dorinta de a ne slefui pronuntia, am hotarat impreuna cu dna profesoara ca la fiecare curs de-acum incolo sa prezentam oral o personalitate franceza..(cine a fost, ce a facut, de ce ne place.. daca e scriitor, filozof etc sa cam avem macar o carte de-a lui citita, daca nu e scriitor, macar sa nu fie Sarkozy )
Pentru ca am fost mai multi care am vrea sa vorbim despre cantareti/cantarete, profa a spus sa facem o categorie separata, "La chansonnette française". Pe langa informatii legate de artisti, trebuie sa aducem si cate o melodie -reprezentativa- impreuna cu versurile sale (le vom asculta la casetofonul doamnei profesoare). F: Édith Piaf, Juliette Gréco ( Les Feuilles mortes), Patricia Kaas (Mademoiselle Chante le Blues, Mon Mec a Moi) M: Jacques Brel (Ne Me Quitte Pas, Amsterdam, La Valse à Mille Temps, Les vieux, Les Bourgeois), Joe Dassin (Et si tu n'existais pas, L'été indien), Charles Aznavour (La bohème, Bon Anniversaire, Et moi dans mon coin), Renaud, Yves Montand, Georges Brassens, Georges Moustaki (Le Meteque)
PS: Daca nu vreti sa riscati ca altcineva sa va fi "luat" personalitatea, scrieti aici cand va hotarati asupra uneia.
Bonne chance! | |
| | | Anca
| Subiect: Re: tema franceza Sam Noi 27, 2010 8:23 am | |
| ba da, se poate orice, numai sa fie de nationalitate franceza | |
| | | Buddafly
Mesaje : 56 Data de inscriere : 10/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Barlad/Bucuresti
| Subiect: Re: tema franceza Vin Dec 03, 2010 11:26 am | |
| eu il fac pe Alain Souchon | |
| | | Loredana
Mesaje : 52 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: tema franceza Sam Dec 04, 2010 1:27 pm | |
| Alizée Jacotey is taken | |
| | | alexandra_trs Sef trib 5
Mesaje : 181 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: tema franceza Sam Dec 04, 2010 6:08 pm | |
| Simone de Beauvoir | |
| | | Mirela
| Subiect: Re: tema franceza Dum Dec 05, 2010 8:50 am | |