CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

tema finala

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Cristina Iacob

Data de inscriere : 23/01/2010

tema finala Empty
MesajSubiect: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMar Mai 11, 2010 11:27 am

hei, a zis profa cand trebuie sa predam tema finala?
Sus In jos
oanacoman

Data de inscriere : 01/02/2010

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMier Mai 12, 2010 9:58 am

a zis ca undeva pe la inceputul sesiunii, fara sa dea o data exacta.
Sus In jos
Cristina Iacob

Data de inscriere : 23/01/2010

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMier Mai 12, 2010 7:18 pm

voi cand o predati?
Sus In jos
oanacoman

Data de inscriere : 01/02/2010

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMier Mai 12, 2010 7:20 pm

o sa stabilim probabil la urmatorul curs data exacta.
Sus In jos
Ioana Craciun

Ioana Craciun

Data de inscriere : 05/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

tema finala Empty
MesajSubiect: tema finala   tema finala I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 11:46 am

Pentru cei care nu au fost la cursul de vinerea trecuta, s-a anuntat cumva atunci data cand trebuie predat eseul (sau oricare alte detalii referitoare la acest lucru)? Multumesc anticipat!
Sus In jos
Madalina05

Madalina05

Data de inscriere : 12/10/2009

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 12:23 pm

da. a zs profa sa-l aducem pe 27, adica in ziua in care avem examenul la IRC, dar nu cred k a zs si o ora...
Sus In jos
Nicoleta D

Data de inscriere : 11/10/2009

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeLun Mai 17, 2010 7:15 pm

Hey,

Imi spuneti si mie va rog care este cerinta pt eseul acesta ?

Multumesc!

Nicoleta D
Sus In jos
Madalina05

Madalina05

Data de inscriere : 12/10/2009

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMar Mai 18, 2010 6:16 am

Din ce am inteles eu, trebuie sa facem un eseu de minim 3 pagini despre orice tema din cele predate la cursul optional, dar ideea e sa fim cat mai personali si sa avem o bibliografie la sfarsit. Tot vineri, profa ne-a spus ca data de 27 e ca in cazul in care unele eseuri nu sunt de trecere sa avem timp sa le refacem pana la sfarsitul sesiunii ( deci ne poate da o a doua sansa in cazul unui eseu care nu are nota de trecere). Cam asta ar fi...Very Happy
Sus In jos
Nicoleta D

Data de inscriere : 11/10/2009

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitimeMier Mai 19, 2010 8:19 am

Multumesc Madalina!

Nicoleta D
Sus In jos
Continut sponsorizat

tema finala Empty
MesajSubiect: Re: tema finala   tema finala I_icon_minitime

Sus In jos

tema finala
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Evaluare finala
» Lucrare finala
» Lucrare Finala
» OPTIONAL-lista finala
» Dată predatre lucrare finală

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: An 1 :: SEMESTRUL 2 :: Comunicare, cultură şi civilizaţie europeană (curs opţional) – F. Osman-
Mergi direct la: