Anca Bucur
Mesaje : 44 Data de inscriere : 09/10/2009 Localizare : Bucuresti/Ploiesti
| Subiect: PROIECT -INTERVIURI Joi Mai 05, 2011 2:37 pm | |
| Poate cineva sa spuna cand trebuie sa aduca materialele cei care au de facut interviuri ca proiect ..tot pe 10 sau doar prezinta pe 17 ..sau cand altcandva ? Multumesc ! | |
|
Radu
Mesaje : 74 Data de inscriere : 16/10/2009 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI Joi Mai 05, 2011 6:11 pm | |
| Ma lamureste si pe mine cineva care e faza cu interviurile? | |
|
Krissul
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI Joi Mai 05, 2011 7:19 pm | |
| In mod normal, cred ca si noi cei care avem interviuri trebuie sa le predam print si cd pe 10 si 17 prezentare. Desi am fost la profa sa o intreb ce vrea mai exact nu prea am fost lamurita. Ce am inteles eu: trebuie sa intrebam aproximativ 10 persoane de peste 40 de ani cum arata fabrica inainte de 1989. Cred ca pentru a face acesta "investigare jurnalistica" (citat profa) trebuia sa avem macar autorizatie sa putem merge la fabrica... Dar asta e, ne descurcam si noi cum putem.... Bafta colegi de suferinta | |
|
Anca Bucur
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI Joi Mai 05, 2011 9:34 pm | |
| Bun, deci pe 10 predam si noi ! Multumim | |
|
Mihaela21
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI Joi Mai 05, 2011 9:54 pm | |
| - Krissul a scris:
- In mod normal, cred ca si noi cei care avem interviuri trebuie sa le predam print si cd pe 10 si 17 prezentare. Desi am fost la profa sa o intreb ce vrea mai exact nu prea am fost lamurita.
Ce am inteles eu: trebuie sa intrebam aproximativ 10 persoane de peste 40 de ani cum arata fabrica inainte de 1989. Cred ca pentru a face acesta "investigare jurnalistica" (citat profa) trebuia sa avem macar autorizatie sa putem merge la fabrica... Dar asta e, ne descurcam si noi cum putem.... Bafta colegi de suferinta Cum arata fabrica Policolor? Eu ma gandeam sa ii intreb pe muncitorii de rand de peste 40 de ani cu ce anume vopseau ei inainte de 89, cu ce marca, cate marci de vopsele existau, chestii de genul si poate si pe cei care lucreaza la magazinele de vopsele. In rest, nu am idee....Voi aveti alte idei? | |
|
Anca Bucur
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI Vin Mai 06, 2011 8:04 am | |
| Langa platforma industriala nu exista blocuri sau locuinte, e normal...dar la cateva statii de zona sunt cartiere si cu siguranta se gasesc oameni peste 40 de ani care fie au lucrat la fabrica , fie locuiesc de multa vreme in zona si stiu destule despre Policolor . Alte intrebari din ce a mai zis profa cand a dat tema erau legate de culori preferate, combinatii de culori , cum aratau casele, mesteri/zugravi, cum percepeau oamenii fabrica...de-astea ..si adresa fabricii e Theodor Pallady 51 | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROIECT -INTERVIURI | |
| |
|