CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

PROIECT -INTERVIURI

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Anca Bucur

Anca Bucur

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Bucuresti/Ploiesti

PROIECT -INTERVIURI Empty
MesajSubiect: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 2:37 pm

Poate cineva sa spuna cand trebuie sa aduca materialele cei care au de facut interviuri ca proiect ..tot pe 10 sau doar prezinta pe 17 ..sau cand altcandva ?
Multumesc !
Sus In jos
Radu

Data de inscriere : 16/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 6:11 pm

Ma lamureste si pe mine cineva care e faza cu interviurile?
Sus In jos
Krissul

Krissul

Data de inscriere : 11/10/2009

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 7:19 pm

In mod normal, cred ca si noi cei care avem interviuri trebuie sa le predam print si cd pe 10 si 17 prezentare. Desi am fost la profa sa o intreb ce vrea mai exact nu prea am fost lamurita.
Ce am inteles eu: trebuie sa intrebam aproximativ 10 persoane de peste 40 de ani cum arata fabrica inainte de 1989.
Cred ca pentru a face acesta "investigare jurnalistica" (citat profa) trebuia sa avem macar autorizatie sa putem merge la fabrica...
Dar asta e, ne descurcam si noi cum putem....
Bafta colegi de suferinta Laughing
Sus In jos
Anca Bucur

Anca Bucur

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 9:34 pm

Bun, deci pe 10 predam si noi ! Multumim Smile
Sus In jos
Mihaela21

Mihaela21

Data de inscriere : 16/12/2009

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 9:54 pm

Krissul a scris:
In mod normal, cred ca si noi cei care avem interviuri trebuie sa le predam print si cd pe 10 si 17 prezentare. Desi am fost la profa sa o intreb ce vrea mai exact nu prea am fost lamurita.
Ce am inteles eu: trebuie sa intrebam aproximativ 10 persoane de peste 40 de ani cum arata fabrica inainte de 1989.
Cred ca pentru a face acesta "investigare jurnalistica" (citat profa) trebuia sa avem macar autorizatie sa putem merge la fabrica...
Dar asta e, ne descurcam si noi cum putem....
Bafta colegi de suferinta Laughing

Cum arata fabrica Policolor? Eu ma gandeam sa ii intreb pe muncitorii de rand de peste 40 de ani cu ce anume vopseau ei inainte de 89, cu ce marca, cate marci de vopsele existau, chestii de genul si poate si pe cei care lucreaza la magazinele de vopsele. In rest, nu am idee....Voi aveti alte idei?
Sus In jos
Anca Bucur

Anca Bucur

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitimeVin Mai 06, 2011 8:04 am

Langa platforma industriala nu exista blocuri sau locuinte, e normal...dar la cateva statii de zona sunt cartiere si cu siguranta se gasesc oameni peste 40 de ani care fie au lucrat la fabrica , fie locuiesc de multa vreme in zona si stiu destule despre Policolor . Alte intrebari din ce a mai zis profa cand a dat tema erau legate de culori preferate, combinatii de culori , cum aratau casele, mesteri/zugravi, cum percepeau oamenii fabrica...de-astea
..si adresa fabricii e Theodor Pallady 51 jocolor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROIECT -INTERVIURI   PROIECT -INTERVIURI I_icon_minitime

Sus In jos

PROIECT -INTERVIURI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROIECT 2
» proiect Venetia
» proiect franceza
» Busa de co-echipieri pt proiect
» Proiect optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: INTRODUCERE ÎN TEORIA PUBLICITĂŢII (c) – Al. Crăciun (3 credite)-
Mergi direct la: