CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Proiect optional

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
ana90

ana90

Data de inscriere : 13/10/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 8:03 pm

Are cineva idee ce trebuia sa contina acest proiect de la publicitate online? Question
Sus In jos
Vera

Vera

Data de inscriere : 08/03/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti/Craiova

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeJoi Ian 12, 2012 9:22 pm

Subscriu la intrebarea Anei Very Happy
Sus In jos
Lavinia

Data de inscriere : 10/08/2011

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 2:23 pm

Ar fi ok sa ne dea cineva mai multe detalii.
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : arges

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 2:28 pm

trebuie sa facem o campanie publicitara online. trebuie sa avem un document word, dar si o campanie propriu-zisa pe google. Oricum proful a spus ca ne va trimite un document cu cerinta. Sa asteptam!
Sus In jos
ana90

ana90

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 4:30 pm

Nu trebuie campanie propriu-zisa pe google. Trebuie doar sa facem cate o reclama/caseta care sa contina: titlu, descriere 1;2 si URL pentru fiecare cuvant cheie ( de cautare ). Si aici ne-a dat de ales: ori facem asta in Google Adwords, ori pur si simplu in word.
Sus In jos
ana90

ana90

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 4:33 pm

Si, am uitat sa specific, daca facem in Google Adwords, trebuie sa facem printscreen-uri, care sa fie mai apoi atasate documentului word.
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 7:34 pm

ana90 a scris:
Si, am uitat sa specific, daca facem in Google Adwords, trebuie sa facem printscreen-uri, care sa fie mai apoi atasate documentului word.
E cineva dornic sa ne ajute si sa posteze cursuri? As fi foarte recunoscatoare!
Sus In jos
ana90

ana90

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:04 pm

Eu nu am cursuri, dar va pot spune ce trebuie sa contina proiectul: trebuie sa specificati ce tip de campanie faceti, sa descrieti produsul/serviciul/brandul promovat, targetul, obiectivul campaniei, mesajul campaniei, o descriere a bannerului folosit. De asemenea, trebuie sa alegem minim 3 siteuri din cele pe care ni le-a dat profu intr-o arhiva pentru a ne promova produsul. Si, sa facem cate o reclama Google pentru fiecare cuvant-cheie de cautare ( trebuie minim 3 ) in maniera in care am specificat anterior. Cursuri nu am, deci cu asta nu pot sa va ajut.
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:08 pm

ana90 a scris:
Eu nu am cursuri, dar va pot spune ce trebuie sa contina proiectul: trebuie sa specificati ce tip de campanie faceti, sa descrieti produsul/serviciul/brandul promovat, targetul, obiectivul campaniei, mesajul campaniei, o descriere a bannerului folosit. De asemenea, trebuie sa alegem minim 3 siteuri din cele pe care ni le-a dat profu intr-o arhiva pentru a ne promova produsul. Si, sa facem cate o reclama Google pentru fiecare cuvant-cheie de cautare ( trebuie minim 3 ) in maniera in care am specificat anterior. Cursuri nu am, deci cu asta nu pot sa va ajut.
Multumim, Ana! Ai fost de ajutor si cu informatiile astea:) daca mai e cineva care le are, totusi, asteptam bunavointa Smile
Sus In jos
ana90

ana90

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:14 am

Nu va panicati prea tare. Eu l-am intrebat pe profu si a zis ca proiectul trebuie sa aiba 2-3 pagini maxim. Pt ca nu ai ce sa scrii. Sunt cerinte la care trebuie sa raspunzi concis.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Proiect optional Empty
MesajSubiect: Re: Proiect optional   Proiect optional I_icon_minitime

Sus In jos

Proiect optional
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Materiale optional
» Note optional
» PARTICIPANTII LA OPTIONAL
» Inscrieri optional
» Oferta optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: SEMESTRUL 1 (AN 3) :: OPTIONALE (3 credite) :: Publicitate online (c. opţional) – I. Vegheş-
Mergi direct la: