| Proiect optional | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ana90
Mesaje : 104 Data de inscriere : 13/10/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti
| Subiect: Proiect optional Sam Dec 10, 2011 8:03 pm | |
| Are cineva idee ce trebuia sa contina acest proiect de la publicitate online? | |
|
| |
Vera
Mesaje : 86 Data de inscriere : 08/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti/Craiova
| Subiect: Re: Proiect optional Joi Ian 12, 2012 9:22 pm | |
| Subscriu la intrebarea Anei | |
|
| |
Lavinia
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 2:23 pm | |
| Ar fi ok sa ne dea cineva mai multe detalii. | |
|
| |
alina cretu
Mesaje : 128 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 34 Localizare : arges
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 2:28 pm | |
| trebuie sa facem o campanie publicitara online. trebuie sa avem un document word, dar si o campanie propriu-zisa pe google. Oricum proful a spus ca ne va trimite un document cu cerinta. Sa asteptam! | |
|
| |
ana90
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 4:30 pm | |
| Nu trebuie campanie propriu-zisa pe google. Trebuie doar sa facem cate o reclama/caseta care sa contina: titlu, descriere 1;2 si URL pentru fiecare cuvant cheie ( de cautare ). Si aici ne-a dat de ales: ori facem asta in Google Adwords, ori pur si simplu in word. | |
|
| |
ana90
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 4:33 pm | |
| Si, am uitat sa specific, daca facem in Google Adwords, trebuie sa facem printscreen-uri, care sa fie mai apoi atasate documentului word. | |
|
| |
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 7:34 pm | |
| - ana90 a scris:
- Si, am uitat sa specific, daca facem in Google Adwords, trebuie sa facem printscreen-uri, care sa fie mai apoi atasate documentului word.
E cineva dornic sa ne ajute si sa posteze cursuri? As fi foarte recunoscatoare! | |
|
| |
ana90
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 8:04 pm | |
| Eu nu am cursuri, dar va pot spune ce trebuie sa contina proiectul: trebuie sa specificati ce tip de campanie faceti, sa descrieti produsul/serviciul/brandul promovat, targetul, obiectivul campaniei, mesajul campaniei, o descriere a bannerului folosit. De asemenea, trebuie sa alegem minim 3 siteuri din cele pe care ni le-a dat profu intr-o arhiva pentru a ne promova produsul. Si, sa facem cate o reclama Google pentru fiecare cuvant-cheie de cautare ( trebuie minim 3 ) in maniera in care am specificat anterior. Cursuri nu am, deci cu asta nu pot sa va ajut. | |
|
| |
alecsN Sef trib 4
| Subiect: Re: Proiect optional Sam Ian 14, 2012 8:08 pm | |
| - ana90 a scris:
- Eu nu am cursuri, dar va pot spune ce trebuie sa contina proiectul: trebuie sa specificati ce tip de campanie faceti, sa descrieti produsul/serviciul/brandul promovat, targetul, obiectivul campaniei, mesajul campaniei, o descriere a bannerului folosit. De asemenea, trebuie sa alegem minim 3 siteuri din cele pe care ni le-a dat profu intr-o arhiva pentru a ne promova produsul. Si, sa facem cate o reclama Google pentru fiecare cuvant-cheie de cautare ( trebuie minim 3 ) in maniera in care am specificat anterior. Cursuri nu am, deci cu asta nu pot sa va ajut.
Multumim, Ana! Ai fost de ajutor si cu informatiile astea:) daca mai e cineva care le are, totusi, asteptam bunavointa | |
|
| |
ana90
| Subiect: Re: Proiect optional Dum Ian 15, 2012 8:14 am | |
| Nu va panicati prea tare. Eu l-am intrebat pe profu si a zis ca proiectul trebuie sa aiba 2-3 pagini maxim. Pt ca nu ai ce sa scrii. Sunt cerinte la care trebuie sa raspunzi concis. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Proiect optional | |
| |
|
| |
| Proiect optional | |
|