Valentina Constantin
| Subiect: Evaluare finala Dum Mai 08, 2011 8:16 pm | |
| Dragi colegi, astazi am primit un mail de la AMT, in care mi-a atasat un document despre cum trebuie sa arate proiectul nostru final. Asa cum am discutat inainte de Paste, cei care au prezentat deja studiu de caz, vor preda proiectul, iar ceilalti vor sustine si prezentarea. Pentru aceasta, noi trebuie sa stabilim o zi in care toti trebuie sa fim prezenti si sa asistam la prezentarile celor care nu au participat la vreun studiu de caz. Ar fi cazul sa ne gandim cat mai bine (si mai repede) la o data, deoarece AMT mi-a cerut sa ii trimit mail cu ce-am stabilit. Enjoy! http://www.fileshare.ro/19110066350 | |
|
mariann
| Subiect: Re: Evaluare finala Dum Mai 08, 2011 9:21 pm | |
| proiectul e individual sau pe echipe? | |
|
larisa90
Mesaje : 41 Data de inscriere : 25/10/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Evaluare finala Lun Mai 09, 2011 7:13 pm | |
| si daca nu am participat la studiul de caz, ce fac pana la urma? saptamana asta nu mai facem, sau ce? si mai am o intrebare: cine prezinta ultimele doua teme? sa se anunte pls:D:D
| |
|
Ana D
| Subiect: Re: Evaluare finala Mar Mai 10, 2011 9:37 am | |
| eu mai am de prezentat si mi-am ales tema "genuri fictionale de televiziune -reprezentari ale realitatii- comediile de situatie, seriale". ideal ar fi sa ne intalnim tot joi, cand avem cursul in mod normal, pentru ca mai incolo o sa ne aglomeram | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evaluare finala | |
| |
|