CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Examen oral

In jos 
+8
stanciucu.sabina
alina cretu
sunrise89
ana_maria_nitescu
Anca
Gabi
Mirela
Darth Vader
12 participanți
AutorMesaj
Darth Vader

Darth Vader

Data de inscriere : 12/10/2009
Localizare : Bucuresti

Examen oral Empty
MesajSubiect: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeSam Mai 21, 2011 7:24 pm

Am inteles ca este posibil ca daca vrei sa dai examenul oral mai repede sa faci schimb cu cineva de dinainte. Exista printre noi persoane care doresc sa scape mai repede? In special dintre cei care ar pica luni...
Sus In jos
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 34

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeSam Mai 21, 2011 8:14 pm

Ioana, eu as vrea sa il dau luni dimineata. Eu sunt grupa 5 , dar vreau sa scap mai repede. Pupici.
Sus In jos
Gabi

Gabi

Data de inscriere : 15/10/2009

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeSam Mai 21, 2011 8:59 pm

Desi sunt slabe sanse, daca vrea cineva sa dea duminica in loc de luni, ma ofer sa facem schimb Smile)
Sus In jos
Anca

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:31 am

Gabi a scris:
Desi sunt slabe sanse, daca vrea cineva sa dea duminica in loc de luni, ma ofer sa facem schimb Smile)
ba sunt multe sanse pt ca sunt multi care lucreaza luni Smile vorbesti dupa prezentare cu cineva..
Sus In jos
ana_maria_nitescu

ana_maria_nitescu

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti, Pantelimon

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 11:51 am

ne spun si noua copiii care au dat deja examen ce note au luat? sau asa, ca ideea ce fel de subiecte sunt?
Sus In jos
sunrise89

Varsta : 35
Localizare : GR 2

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 2:15 pm

s-au luat note bune,de la 5 la 10:) Majoritatea 7,8,9...subiecte: curs: lovemarks,stanley and helen,leo burnett,strategic planner...bibliografie: multe citate de comentat pe baza textelor si subiecte din cartea dansei...spre ex conceptul de braning
Sus In jos
Anca

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 2:18 pm

sunrise89 a scris:
s-au luat note bune,de la 5 la 10:) Majoritatea 7,8,9...subiecte: curs: lovemarks,stanley and helen,leo burnett,strategic planner...bibliografie: multe citate de comentat pe baza textelor si subiecte din cartea dansei...spre ex conceptul de braning
sau alt subiect : la curs bill bernbach, la bibliografie: culturile eco informationale
affraid
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : arges

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 4:10 pm

eu am avut unic selling proposition si trei modele/culturi eco-informare
s-a mai dat si cele trei nivele de marketing de performanta...(mai mult kotler, pub si societate si branding. din pub si psihanaliza nu au prea fost sub)..bafta maineeee!!:*
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 4:35 pm

V-a mai intrebat ceva de proiecte? Ca asa zicea la un moment dat. Si cam cat timp de gandire ati avut? Multumim:)
Sus In jos
ana_maria_nitescu

ana_maria_nitescu

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:03 pm

oare au intrat toti de la cele 2 grupe sau au mai ramas si pt maine?
Sus In jos
sapphire_snakey

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:08 pm

ana_maria_nitescu a scris:
oare au intrat toti de la cele 2 grupe sau au mai ramas si pt maine?

Eu am fost al trezeci şi unulea şi mai au ramas vreo 5-6 persoane după mine. Sunt sigur că sunt mai mult de 35-36 de persoane in grupele 1 şi 2.
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:09 pm

stanciucu.sabina a scris:
V-a mai intrebat ceva de proiecte? Ca asa zicea la un moment dat. Si cam cat timp de gandire ati avut? Multumim:)

da..ne-a pus sa vorbim si de policolor.in anul pe care l-am avut..ca timp de gandire..10-15 min..adik 2 persoane inaintea ta..Smile
Sus In jos
ana_maria_nitescu

ana_maria_nitescu

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:10 pm

alina cretu a scris:
s-a mai dat si cele trei nivele de marketing de performanta...(mai mult kotler, pub si societate si branding. din pub si psihanaliza nu au prea fost sub)..bafta maineeee!!:*
ms Razz u ce nota ai luat?
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:24 pm

alina cretu a scris:

10..cu muuuuult noroc..Very Happy
Sus In jos
Anca

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 5:28 pm

alina cretu a scris:
alina cretu a scris:

felicitari!!
Sus In jos
nominder

nominder

Data de inscriere : 10/10/2009

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 6:49 pm

Anca a scris:
alina cretu a scris:
alina cretu a scris:

felicitari!!

Aprob!
1!!
Sus In jos
Alexandra Grozea

Data de inscriere : 12/04/2011

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 7:34 pm

eu am avut: Ogilvy si "Nascuta din abundenta publicitatea s-ar putea sa-i suprevietuiasca". Am obs ca cele mai multe subiecte au fost din Publcicitate si societate si cartea dumneaie. Din cartea dumneai foarte mult accent pe cele 5 concepte: de productie, de produs, de vanzari, de marketing si de branding.
Alte subiecte: functia ampli, simbioza comerciala, simbioza financiara, publicitatea=supra-limbaj, ce nu este publicitatea, publicitate vs informare
Sus In jos
Anca

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeDum Mai 22, 2011 8:38 pm

Alexandra Grozea a scris:
eu am avut: Ogilvy si "Nascuta din abundenta publicitatea s-ar putea sa-i suprevietuiasca". Am obs ca cele mai multe subiecte au fost din Publcicitate si societate si cartea dumneaie. Din cartea dumneai foarte mult accent pe cele 5 concepte: de productie, de produs, de vanzari, de marketing si de branding.
Alte subiecte: functia ampli, simbioza comerciala, simbioza financiara, publicitatea=supra-limbaj, ce nu este publicitatea, publicitate vs informare

oofff mai specific de-atat nici ca putea sa dea! Evil or Very Mad
multumim mult!! bounce
Sus In jos
helenita

helenita

Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitimeLun Mai 23, 2011 1:16 pm

cine nu a putut ajunge azi la examen?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Examen oral Empty
MesajSubiect: Re: Examen oral   Examen oral I_icon_minitime

Sus In jos

Examen oral
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Examen????
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN
» DATA EXAMEN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: INTRODUCERE ÎN TEORIA PUBLICITĂŢII (c) – Al. Crăciun (3 credite)-
Mergi direct la: