CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Proiectele predate ieri - happyend

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

Proiectele predate ieri - happyend Empty
MesajSubiect: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 6:17 am

Pentru a aduce pace in inimile celor mai slabi de inger: proiectele ce mi-au fost predate ieri au fost lasate la centrul ID. Am asteptata pana aproape de 2 sa vina profa si am mai sunat-o de inca 3 ori... degeaba. La Centrul ID , in schimb, a sunta-o secretara si a raspuns - astfel am putut afla ca dna profesoara era in masina... departe de Bucuresti, dar in drum spre mirobolanta capitala. Avand in vedere acest context va puteti da seama ca nu s-a suparat pentru ca am strans noi proiectele.
The end (sper ca v-a placut povestea)
sunny
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 6:21 am

Ar fi un best-seller .
bounce
Ar fi fost totuși drăguț să ne anunțe și pe noi Smile
Sus In jos
admin
Sef de trib
Sef de trib

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 6:34 am

Vaaai, Alexandra... dar cum poti sa spui asa ceva? Ar incalca REGULA NUMARUL 1. Nu se aplica niciodata nici unui cadru didactic, orice fel de atitudine ar fi avut acesta fata de studentii sai, vreo actiune de presiune temporala / morala etc
Sus In jos
https://crpub.forumgratuit.ro
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 6:57 am

Am înțeles, să trăiți !
Sus In jos
Anca

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 7:55 am

admin a scris:
Vaaai, Alexandra... dar cum poti sa spui asa ceva? Ar incalca REGULA NUMARUL 1. Nu se aplica niciodata nici unui cadru didactic, orice fel de atitudine ar fi avut acesta fata de studentii sai, vreo actiune de presiune temporala / morala etc
=)))))))))))))))
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 11:14 am

I`m speechless...Neutral
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Proiectele predate ieri - happyend   Proiectele predate ieri - happyend I_icon_minitime

Sus In jos

Proiectele predate ieri - happyend
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intrebare legata de proiectele finale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: RETORICĂ ŞI ARGUMENTARE (c) – L. Mesina (3 credite)-
Mergi direct la: