CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebare legata de proiectele finale

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Krissul

Krissul

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 34

Intrebare legata de proiectele finale Empty
MesajSubiect: Intrebare legata de proiectele finale   Intrebare legata de proiectele finale I_icon_minitimeDum Iun 19, 2011 10:55 pm

A primit cineva vreun semn de la profa?Ca eu am rugat-o sa imi raspunda la mail cand il primeste si ...nimic pana acum.
Question Suspect
Sus In jos
Corin

Corin

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Intrebare legata de proiectele finale   Intrebare legata de proiectele finale I_icon_minitimeLun Iun 20, 2011 7:05 am

eu nu am primit mail in care sa-mi spuna ca l-a primit....sper si eu ca da Smile
Sus In jos
http://viataprintr-olentila.ro
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebare legata de proiectele finale   Intrebare legata de proiectele finale I_icon_minitimeLun Iun 20, 2011 7:47 am

si eu am rugat o sa mi confirme primirea mailului, dar nu mi a raspuns..eu zic s o sunam, sa ne asiguram. ar fi super daca ar suna o cine a dat de ea si prima data..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebare legata de proiectele finale   Intrebare legata de proiectele finale I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebare legata de proiectele finale
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Proiectele predate ieri - happyend
» Texte seminar
» Rezultate finale Mediatizarea evenimentului public

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: Strategii ale discursului narativ (curs opţional) – F. Osman-
Mergi direct la: