CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina

In jos 
+4
2alex14
Flavia
Alexandra Andrei
Ana-Maria
8 participanți
AutorMesaj
Ana-Maria

Data de inscriere : 09/10/2009

Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina Empty
MesajSubiect: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeSam Iun 11, 2011 1:21 pm

Stimaţi studenţi,

chiar dacă au trecut cîteva zile de la absenţa mea de luni, 6 iunie, de la întîlnirea noastră, cred că e bine să vă dau totuşi explicaţia cuvenită:

în acea dimineaţă m-am întors în Bucureşti de la Festivalul de Teatru de la Sibiu. A fost o problemă cu maşina în care am venit, aşa că s-a produs în final o mare întîrziere. În plus, ca în filmele proaste, am rămas şi fără baterie la telefon.
În consecinţă, n-am avut nici cum să răspund la apelurile voastre şi nici să anunţ la facultate că nu ajung la timp.

M-am bazat pe faptul că răbdarea voastră va lua sfîrşit curînd şi că veţi găsi o soluţie să strîngeţi şi să lăsaţi lucrările la Centrul ID, aşa cum s-a şi întîmplat.

Cei care mă cunosc de la cursuri ştiu că nu-mi stă în fire să lipsesc fără motiv sau să nu anunţ modificările din program. De obicei, sînt foarte strictă, în tot ce-mi stabilesc de făcut.

Regret, aşadar, toate incidentele şi îmi cer scuze faţă de voi toţi.

Acum, precizări legate de lucrări şi catalog:
1. veţi primi notele pînă în data de 20 iunie;
2. vă voi trimite un set de observaţii şi aprecieri legate de fiecare nivel de notare. Nu vă promit mai mult - din cauza sesiunii de licenţă şi de disertaţii -, deşi mi-ar plăcea să pot da fiecăruia dintre voi un răspuns personalizat. Dacă voi reuşi, cu atît mai bine.
3. vă mulţumesc tutoror celor care aţi completat fişele de evaluare pentru curs şi seminar şi mi-aţi făcut observaţii de fond. Le voi integra pe toate în activitatea mea ulterioară.

Vă doresc numai bine, în continuare,
Laura Mesina
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucureşti

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeSam Iun 11, 2011 4:49 pm

Frumos!
Sus In jos
Flavia

Data de inscriere : 11/10/2009
Localizare : Petrosani / Bucuresti

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:49 am

Azi e 20 Smile
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 20, 2011 10:37 am

Flavia, ar trebui să ne luăm o marjă de eroare totuși. lol!
Sus In jos
2alex14

2alex14

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeSam Iun 25, 2011 11:17 pm

de 2 luni
Sus In jos
Krissul

Krissul

Data de inscriere : 11/10/2009

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeDum Iun 26, 2011 3:27 am

ca bine zici Smile) What a Face
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeDum Iun 26, 2011 3:11 pm

Și eu care chiar credeam că s-au afișat rezultatele și există tot felul de reacții pro/contra vizavi de acestea. Sad
Sus In jos
Clau Diu

Data de inscriere : 30/01/2011
Localizare : Bucuresti acum

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeDum Iun 26, 2011 8:17 pm

pe jumatate adevarat..exista reactii . dar nu si rezultate Very Happy
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 5:14 am

Evident.
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 6:03 am

Bai nu mai dati atatea comment-uri, ca am palpitatii de fiecare data!Smile))
Sus In jos
Clau Diu

Data de inscriere : 30/01/2011
Localizare : Bucuresti acum

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 12:06 pm

ia nishte pastile... fac bine confused
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 12:53 pm

Bun ”doftor” Twisted Evil
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 12:54 pm

Pe bune? Asa voi face. Poti sa-mi recomanzi tu niste pastile eficiente?Smile)
Sus In jos
alecsN
Sef trib 4
Sef trib 4
alecsN

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitimeLun Iun 27, 2011 6:13 pm

larisa90 a scris:
Pe bune? Asa voi face. Poti sa-mi recomanzi tu niste pastile eficiente?Smile)

Recomand cate o capsula de soricioaica de fiecare data cand aveti intentia sa lungiti inutil un topic.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina   Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina I_icon_minitime

Sus In jos

Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mesaj de la doamna profesoara Laura Mesina
» mail de la prof. Mesina (restanțe)
» Mesaj pt licenta prof. Mesina
» Anunt Laura Mesina
» E-mail Laura Mesina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: RETORICĂ ŞI ARGUMENTARE (c) – L. Mesina (3 credite)-
Mergi direct la: