CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Rezultate

In jos 
+6
theeea
Linteanu Narcisa
C. Iacob
Christinik
Andreea01
Valentina Constantin
10 participanți
AutorMesaj
Valentina Constantin

Data de inscriere : 14/10/2009

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 7:07 pm

AMT mi-a trimis acum cateva minute rezultatele:
http://www.fileshare.ro/21595469835.2
Sus In jos
Andreea01

Data de inscriere : 15/10/2009

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 7:36 pm

Salut! În urma unei neintelegeri pe care am avut-o astazi cu domana profesor Ana-Maria Teodorescu, as vrea sa va cer sfatul si sa incercam impreuna sa facem ceva in privinta acesta.
In jurul orei 11.00, astăzi , am fost sunata de doamna Teodorescu , care m-a intrebat daca astazi avem examen , de la ce ora avem , ce mai avem dupa , etc. I-am spus ca examenul este de la 2 la 4, dar poate dura si mai mult si de faptul ca dupa examen ne vom duce la d-l Perciun sa predam practica. Atunci dumneai a spus ca ar vrea sa se intalneasca cu noi pentru cateva lamuriri si discutii. I-am spus ca undeva pe la ora 5 ne va gasi la dl Perciun. Dupa care a spus ca este ok si ca va incerca sa gasesca o sala unde sa ne ducem si sa discutam. Greseala mea a fost ca am crezut ca dumneaei va veni la dl perciun si ne va astepta acolo, dar se pare ca nu , trebuia ca eu sa va anunt pe voi sa ne intalnim cu dumneai. Asa ca trebuie sa-mi asum vina de a nu va fi anuntat pentru o eventuala intalnire si discutie.
As vrea sa stiu daca mai sunteti disponibili sa incercam sa realizam o noua intalnire cu doamna profesoara cat mai curand . Maine dumneai este in scoala de la ora 2, din cate am inteles. Astept un raspuns din partea voastra si imi cer scuze pentru neintelegerile create. O seara frumoasa!
Sus In jos
Christinik

Christinik

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : BZ/B

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 7:50 pm

Noi suntem. Asteptam vesti.
Sus In jos
C. Iacob

Data de inscriere : 03/02/2011

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 7:52 pm

In primul rand in ce univers 4,5 da patru? In al doilea, am venit cu totii la optionalul asta sa ne ridicam media si sa facem ceva ok. Profa a fost plecata din tara atata timp, cursurile care s-au facut au presupus doar niste discutii libere si prezentari de proiect, deci mi se pare mega stupid si regret ca am ales optionalul asta si cu regretul o sa raman
Sus In jos
Linteanu Narcisa

Data de inscriere : 07/01/2010

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 8:26 pm

da...trebuie sa ne vedem cu dumneaei! deci astepatm vesti:)
Sus In jos
theeea

theeea

Data de inscriere : 02/12/2009
Localizare : Bucuresti/Pucioasa

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 8:51 pm

eu nu pot veni maine pentru ca am plecat deja acasa:( nu am stiut de intalnirea cu dumneaei, am aflta abia in drum spre casa si nu m-am mai putut intoarce Sad
Sus In jos
Darth Vader

Darth Vader

Data de inscriere : 12/10/2009
Localizare : Bucuresti

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 9:21 pm

Si eu vreau sa ne intalnim.
Sus In jos
Andreea01

Data de inscriere : 15/10/2009

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMar Iun 14, 2011 9:37 pm

Eu maine voi fi in facultate de la 12 si voi incerca sa iau legatura cu doamna Teodorescu. voi posta imediat pe forum si voi si suna cativa dintre voi pentru a anunta ce am vb cu dumneai , daca am vb , ce am stabilit, etc. in principiu, urmariti forumul pentru a tine legatura. Nu mi-am permis sa-i mai dau mail pentru era oricum destul de tarziu , dar voi face tot posibilul sa o gasesc maine. Ramane sa ne auzim si sa va anunt. As avea rugamintea sa va anuntati in continuare cei care vor sa vina pentru a nu vorbi cu profa doar pentru 2 sau 3 persoane Nb!
In caz ca e nevoie numarul meu de tel "0766739584
Sus In jos
Valentina Constantin

Data de inscriere : 14/10/2009

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 9:42 am

Azi dimineata am primit de la AMT urmatoarea informatie:

"Cei care doresc o nota mai buna pot reface lucrarile potrivit cerintelor -pana vineri 17 iunie 2011-orele 14. Le pot trimite pe mail sau pot veni la facultate sa le aduca in persoana . Ii astept in hol la orele 14. Va rog sa ma anuntati optiunea."

I-am trimis mail profei si am intrebat-o daca este ok ca unii sa-i trimita prin mail proiectul, iar cei care pot sa mearga vineri la facultate sa predea personal. Astept raspunsul ei. Va voi tine la curent.
Sus In jos
larisa90

larisa90

Data de inscriere : 25/10/2010

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 10:19 am

...

Ultima editare efectuata de catre larisa90 in Mar Sept 06, 2011 10:11 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
theeea

theeea

Data de inscriere : 02/12/2009
Localizare : Bucuresti/Pucioasa

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 12:33 pm

o sa il refac si eu si i-l trimit prin mail! super multuemsc!
Sus In jos
mariann

Data de inscriere : 13/10/2010

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 1:52 pm

si eu o sa-i trimit pe mail proiectul refacut
Sus In jos
larisa90

larisa90

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 2:53 pm

Si eu il trimit tot pe mail.
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : arges

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 3:05 pm

o sa o tot vezi la anul...larisa..te sfatuiesc sa verifici personal punctajul...asa ne-a facut noua pe sem trecut..aveam 4 in tabel..dar de fapt nota reala era 9....poate ca mai ai o sansa!:*bafta
Sus In jos
Linteanu Narcisa

Data de inscriere : 07/01/2010

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 3:32 pm

pe mail il trimit si eu:|
Sus In jos
larisa90

larisa90

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitimeMier Iun 15, 2011 3:50 pm

Da...cine stie...mc:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

Rezultate  Empty
MesajSubiect: Re: Rezultate    Rezultate  I_icon_minitime

Sus In jos

Rezultate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rezultate restanta rogo?
» Rezultate finale Mediatizarea evenimentului public

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: CRP Mediatizarea evenimentului public (curs opţional) – A.M. Teodorescu-
Mergi direct la: