CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

proiect franceza

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

proiect franceza Empty
MesajSubiect: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitimeMier Apr 27, 2011 7:16 pm

Cand trebuie predat proiectul ?
Sus In jos
Alexandra Andrei

Alexandra Andrei

Data de inscriere : 06/11/2009
Localizare : Bucureşti

proiect franceza Empty
MesajSubiect: Re: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitimeDum Mai 01, 2011 6:17 am

Poate cineva care știe concret să enumere aici ce anume trebuie să conțină proiectul acesta minunat și eventual dacă trebuie scris iar de mână? Mulțumesc! Smile
Sus In jos
andreea disca

andreea disca

Data de inscriere : 14/05/2010

proiect franceza Empty
MesajSubiect: Re: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitimeLun Mai 02, 2011 11:04 am

Proiectul sau mai bn spus portofoliul trebuie predat pe data de 11 mai la cursul de franceza facultativ si trebuie sa contina : O lectura de imagine dupa modelul aplicat la curs pe un tablou pe care ni-l alegem si o alta lectura pe o reclama la alegere si un eseu cu tema ''Les centrales nucleaires un problème?''.
Asadar avem 3 lucrari de pregatit si din cate a mentionat profa ar fi indicat sa nu scriem mai mult de o pag si un pic pt fiecare!
Sus In jos
alexandra_trs
Sef trib 5
Sef trib 5
alexandra_trs

Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Bucuresti

proiect franceza Empty
MesajSubiect: Re: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitimeLun Mai 02, 2011 11:26 am

multumim!
Sus In jos
Mirela

Data de inscriere : 17/10/2009

proiect franceza Empty
MesajSubiect: Re: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitimeDum Mai 08, 2011 8:23 pm

Buna tuturor,
Azi am vorbit cu profa de franceza si mi-a spus ca doar cei de la limba 2 vor da examen oral, iar proiectele le va face toata lumea, atat cei de la L1 cat si cei de la L2. Pupici si succes.
Sus In jos
Continut sponsorizat

proiect franceza Empty
MesajSubiect: Re: proiect franceza   proiect franceza I_icon_minitime

Sus In jos

proiect franceza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROIECT 2
» proiect Venetia
» PROIECT -INTERVIURI
» ultimul proiect
» Proiect optional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: Facultative :: Limbă franceză (facultativ) – L. Reus-
Mergi direct la: