CRP- FAC. LITERE-U.B.
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CRP- FAC. LITERE-U.B.

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti - promotia 2009-2012 -

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dată predatre lucrare finală

In jos 
+11
Vera
Krissul
Madalina_2309
andreeaS
andra craciun
adinuzza
Corin
Gabi
Roxi
stanciucu.sabina
sapphire_snakey
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Andra_Daroiu

Andra_Daroiu

Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 34

Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 12:56 pm

da, 15 e perfect!
Sus In jos
Gabi

Gabi

Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 06, 2011 8:42 pm

In general nu ma rog la pomana care sa pice din cer pe forum pentru ca mi se pare disgratios, dar nu am la cine sa apelez: are cineva cursurile sau orice fel de material care sa ajute la redactarea proiectului si le poate impartasi? Nu stiu exact ce trebuie facut. Orice fel de informatie e binevenita. Din pacate asta e tot ce pot sa ofer la schimb Sad http://s.myniceprofile.com/myspacepic/81/8165.jpg
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 9:09 am

http://dlf.transfer.ro/Osman-transfer_RO-07jun-fac36c.rar

gasiti aici cursurile mele la Osman, eu tin minte ca am lipsit la mai mult de doua cursuri, deci daca mai puteti aduce completari ar fi grozav. Cursurile mele sunt din:

17.02 - primul curs
10.03
17.03
07.04
19.05 - ultimul curs
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iun 07, 2011 9:13 am

aa si scuze pentru scrisul hieroglific Rolling Eyes
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 7:39 pm

Banuiesc ca nu a vorbit nimeni cu profa inca. Are cineva numarul ei sa mi l dea ca sa o sun maine? Thanks.
Si chiar nu mai are nimeni niciun curs in afara de cele pe care le am postat? cu siguranta au fost mai mult de 5 Smile
Sus In jos
alexandra e.

alexandra e.

Data de inscriere : 10/10/2009
Localizare : Ploiesti/Bucuresti

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Iun 08, 2011 7:53 pm

stanciucu.sabina a scris:
Banuiesc ca nu a vorbit nimeni cu profa inca. Are cineva numarul ei sa mi l dea ca sa o sun maine? Thanks.
Si chiar nu mai are nimeni niciun curs in afara de cele pe care le am postat? cu siguranta au fost mai mult de 5 Smile

0744 689 002
Stiu ca la mailuri nu raspunde si cu mine vorbea doar prin mesaje la un moment dat. Dar presupun ca va raspunde la telefon Smile
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 09, 2011 1:26 pm

am tot incercat s o sun pe profa, dar are telefonul inchis sau nu are semnal. daca nu mi raspunde azi si maine o sa i las un mesaj Smile)
Sus In jos
Madalina_2309

Data de inscriere : 11/10/2009

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 09, 2011 1:56 pm

Cat de tare poate fi Osman! Eu propun sa ii ducem proiectul pe 30 iunie sa vedem ce are de spus! Smile)
Sus In jos
sapphire_snakey

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iun 09, 2011 4:37 pm

Madalina_2309 a scris:
Cat de tare poate fi Osman! Eu propun sa ii ducem proiectul pe 30 iunie sa vedem ce are de spus! Smile)

"Oh, v-am lasat pe toţi restanţă. Ne vedem în septembrie."
Sus In jos
*DIANA*

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Iun 10, 2011 11:52 am

stie cineva ce avem mai exact de facut pt proiect? presupun ca a stabili profa ce avem de facut la ultimele cursuri.. pls dintre cei care au fost daca e cineva care ne-ar putea lamuri Smile
Sus In jos
Gabi

Gabi

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 13, 2011 7:06 am

Pana la urma cum a ramas cu proiectul asta? Eu vineri plec cu work and travel si voi fi plecat toata vara. Cum naiba ii las proiectul?
Sus In jos
alina cretu

alina cretu

Localizare : arges

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 13, 2011 8:10 am

poate pe mail....
Sus In jos
sapphire_snakey

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 13, 2011 8:12 am

A încercat cineva s-o contacteze pe dra. Osman?
Sus In jos
stanciucu.sabina

stanciucu.sabina

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iun 13, 2011 8:48 am

I am scris pe mail, pe facebook, la tel nu mi a raspuns. O sun si azi si maine o sa o caut la facultate, sa mi mai aduceti si voi aminte ca poate uit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dată predatre lucrare finală   Dată predatre lucrare finală - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Dată predatre lucrare finală
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Lucrare Finala
» Lucrare finala
» DATA PREDARE LUCRARE. AM VB CU PROFA
» tema finala
» Evaluare finala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CRP- FAC. LITERE-U.B. :: AN 2 :: Semestrul 2 (an 2) :: OPTIONALE (3 credite) :: Strategii ale discursului narativ (curs opţional) – F. Osman-
Mergi direct la: